Se de nye bildene av svenskeprinsen

I anledning prins Carl Philips bursdag fredag 13. mai, publiserer kongehuset nye bilder av prinsefamilien.

TAKKNEMLIGE: Prins Carl Philip fyller 37 år fredag 13. mai. I den anledning har det svenske kongehuset delt flere flotte bilder av ham, prinsesse Sofia og sønnen deres prins Alexander med folket. Bildene er tatt på Drottningholm slott i mai. Foto: Erika Gerdemark, Kungahuset.se
TAKKNEMLIGE: Prins Carl Philip fyller 37 år fredag 13. mai. I den anledning har det svenske kongehuset delt flere flotte bilder av ham, prinsesse Sofia og sønnen deres prins Alexander med folket. Bildene er tatt på Drottningholm slott i mai. Foto: Erika Gerdemark, Kungahuset.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For nesten en måned siden kunne prins Carl Philip (37) og prinsesse Sofia (31) av Sverige juble over å bli foreldre, da prins Alexander Erik Hubertus Bertil kom til verden.

Fredag 13. mai har paret nok en grunn til å feire, ettersom dagen markerer den ferske ettbarnsfarens 37-årsdag.

I anledning bursdagen til prins Carl Philip har det svenske kongehuset sluppet flere nye bilder av ham, Sofia og sønnen. På nettsidene til Kungahuset er det blitt publisert en hilsen fra prinseparet, sammen med bildene:

- Dette er vår måte å takke for alle gratulasjoner vi har mottatt i forbindelse med fødselen til vår sønn, prins Alexander. Vi setter stor pris på deres varme og omtanke, sier Carl Philip og Sofia.

Ifølge Aftonbladet gikk prinseparet til anskaffelse av borderterrieren Siri i 2013, og familiehunden er selvsagt med på flere av de ferske bildene.

Se alle de flotte bildene, som er tatt av fotograf Erika Gerdemark, nedenfor!

Tar bildene selv

Etter at prins Alexander kom til verden 19. april, har prins Carl Philip og prinsesse Sofia delt et bilde av sitt lille sjarmtroll med folket én gang tidligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer