Se de nye bildene av kronprinsparet

Kjærligheten blomstrer mellom de to 40-årsjubilantene.

HÅND I HÅND: Kronprinsparet titter på hverandre mens de går hånd i hånd langs den idylliske alleen.
HÅND I HÅND: Kronprinsparet titter på hverandre mens de går hånd i hånd langs den idylliske alleen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Henholdvis 20. juli og 19. august fyller kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit 40 år. I den forbindelse har NTBscanpix' fotograf Lise Åserud  tatt nye bilder av de to jubilantene i ulike settinger på Skaugum.

Haakon og Mette-Marit åpner dørene til hjemmet sitt, men byr også på seg selv. De har aldri vært redd for å vise sine følelser offentlig - og heller ikke denne gangen! Flere av de flotte bildene viser mye varme og nærhet mellom de to. 

Også parets tre barn er med på flere av bildene - og vi får et hyggelig glimt av barnefamilien i sitt nærmiljø. Her får de i stor grad leve et liv som en hvilken som helst familie - og det er nok mye liv og røre med både to småbarn og en tenåring i huset. Både prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og Marius Borg Høiby har gått på skole i nærheten av Skaugum helt inntil i sommer. Fra høsten av vil imidletid tenåringen i huset starte på videregående skole i Oslo. 

Til tross for at slike fotosenaser neppe er barnas favorittgjøremål, var de svært opplagte og smilende denne sommerdagen. De to yngste så dessuten ut til å more seg med å gjøre ablegøyer til ære for fotografen.

Prinsessen var kledd i et sommerlig blomstrete skjørt og marineblå genser, mens de to brødrene var sporty i piqueskjorter. Kronprinsessen stilte i hele tre antrekk i løpet av fotoseansen, men gikk utelukkende for gjenbruk. Kronprinsen holdt seg derimot kun til blådressen, men med variasjon i tilbehøret.

Se alle de flotte bildene - og les mer om livet på Skaugum i tirsdagens utgave av Se og Hør!

LES OGSÅ: Fødselslykke i kronprinsfamilien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer