Se, de bruker det samme smykket

- Madeleine kopierer sin kongelige trendsetterkollega, Mette-Marit.

DET SAMME SMYKKET: Prinsesse Madeleine viste seg med det samme korsarmbåndet i fyrstebryllupet. Armbåndet var kombinert med et lilla tynt stoffarmbånd. Foto: All Over Press
DET SAMME SMYKKET: Prinsesse Madeleine viste seg med det samme korsarmbåndet i fyrstebryllupet. Armbåndet var kombinert med et lilla tynt stoffarmbånd. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Både svenske prinsesse Madeleine (28) og den norske kronprinsessen, Mette-Marit (37), strålte i bryllupet til fyrst Albert og Charlene Wittstock i helgen.

Madeleine hadde på seg det samme smykket som Mette-Marit gjentatte ganger har vist seg med, et symbolsk korsarmbånd.

Gullarmbåndet til Mette-Marit med kors har et såkalt «Evil Eye»-anheng.

- Dette vil bli hot som accessories i sommer nettopp fordi it-jenter som prinsesse Madeleine nå altså kopierer sin kongelige trendsetterkollega kronprinsesse Mette-Marit, forteller sjefredaktør i Henne, Laila Madsø til VG.

Den svenske prinsessen hadde på seg en litt enklere variant av smykket, uten «Evil Eye»-anhenget.

Mette-Marit fikk kjoleskryt av utenlandske medier i etterkant av fyrstebryllupet i Monaco. Flere forskjellige medier kåret den norske kronprinsessen til festens best kledde.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Mette-Marit får utenlandsk kjoleskryt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer