Se bryllupskaoset direkte her!

«Historiens største mediebegivenhet» er i gang...

GIFTER SEG: Klokka 12 gifter Kate Middleton seg med sin kjære prins William. Men folkefesten er igang lenge før den tid. Foto: All Over Press
GIFTER SEG: Klokka 12 gifter Kate Middleton seg med sin kjære prins William. Men folkefesten er igang lenge før den tid. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag skjer det som er betegnet som den største mediebegivenheten i historien i London. Da skal nemlig prins William (28) gifte seg med Kate Middleton (29).

Klokka 11.15 ankommer prins William og lillebror Harry, som er forlover, Westminster Abbey. Den påfølgende halvtimen kommer den øvrige kongefamilien og brudens familie på rekke og rad til kirken, før selve seremonien starter i Westminster Abbey klokka 12.

Hele folkekaoset fra Westminister Abbey ser du direkte i videovinduet nederst i saken!

Etter planen skal de nygifte komme ut av kirken sammen klokka 13.15, og kjøre med hest og vogn til Buckingham Palace, der de ankommer klokka 13.30. Dit ankommer også resten av kongefamilien og Kates familie klokka 13.40.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Her blir designeren avslørt 

Se hele folkekaoset fra Westminster Abbey her:Livestreamingen er levert av All Over Press.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer