Se bildene fra statsbesøket

Mette-Marit tok imot Latvias president i øsende regnvær.

HØLJET NED: Kronprinsesse Mette-Marit og dronning Sonja beskyttet seg med store sorte paraplyer. I midten ser vi kong Harald, kronprins Haakon og Latvias president Andris Bernzins. Foto: Andreas Fadum
HØLJET NED: Kronprinsesse Mette-Marit og dronning Sonja beskyttet seg med store sorte paraplyer. I midten ser vi kong Harald, kronprins Haakon og Latvias president Andris Bernzins. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon, dronning Sonja og og kong Harald mottok i dag Latvias president Andris Bernzins på Slottsplassen.

Regnet høljet ned, og de kongelige måtte benytte paraplyer for å beskytte seg mot vanndråpene. Dronning Sonja var kledd i lilla fra topp til tå med en artig hatt på hodet. Og kronprinsesse Mette-Marits hårpryd matchet selvsagt svigermor i fargen - også den var lilla...

Presidenten er på offisielt besøk til Norge, og han skal gjennom et hektisk program i dag og i morgen.

Etter at den offisielle mottagelsen var gjennomført med framføring av nasjonalsangene ble de offisielle bildene tradisjonen tro tatt i fugleværelset på Slottet. Her ble det også tid til en liten prat med gjesten fra øst.

Senere i dag blir det kransenedleggelse ved Nasjonalmonumentet på Akershus festning før presidenten besøker Storting og statsministerbolig, der samtaler med Erna Solberg står på agendaen.

Gallamiddag på Slottet

Onsdag kveld er presidenten invitert til gallamiddag på Slottet, og i tillegg til kongeparet og kronprinsparet stiller også prinsesse Astrid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer