Se Ari Behns rørende bursdagshilsen

- Vi elsker deg, skrev han på Instagram.

FORHOLDET TOK SLUTT: Märtha Louise og Ari Behn annonserte i august at de etter 14 års ekteskap velger å gå hvert til sitt.  Foto: NTB scanpix
FORHOLDET TOK SLUTT: Märtha Louise og Ari Behn annonserte i august at de etter 14 års ekteskap velger å gå hvert til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag 22. september er det 45 år siden prinsesse Märtha Louise kom til verden.

Prinsessen er det første barnet til kong Harald og dronning Sonja. Ifølge kongehusets nettsider er det ikke satt opp noe offisielt program på bursdagen. 

I morgentimene torsdag la den kommende eksmannen Ari Behn (43) imidlertid ut et Instagrambilde, som angivelig er en bursdagshilsen til Märtha. 

- Gratulerer med dagen. Vi elsker deg, skrev Ari på Instagram til et bilde av en rose. 

Det var fredag 5. august nyheten kom om at prinsesse Märtha Louise (45) og ektemannen gjennom 14 år, Ari Behn (43), går hvert til sitt.

- Livet går ikke på skinner. Det har både Ari og jeg erfart. Men aller tydeligst blir det nå, når livet har gjort noen krumspring vi aldri hadde sett for oss. I disse dager går nemlig vi to fra hverandre. Vi avslutter ekteskapet, men forblir sammen i foreldreskapet, delte prinsessen i en pressemelding fra Slottet.

Saken fortsetter nedenfor.

Happy Birthday. We love you

Et bilde publisert av Ari Behn (@ari.behn)

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn giftet seg i Nidarosdomen i Trondheim 24. mai i 2002.

Sammen har de døtrene Maud Angelica Behn (13), Leah Isadora Behn (11) og Emma Tallulah Behn (8).

Foreldrene vil ha delt omsorg, og barna fortsetter på sine skoler.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du se bilder fra Ari Behns nye hjem. Foto: Faksimile
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du se bilder fra Ari Behns nye hjem. Foto: Faksimile Vis mer

- Prinsessen blir boende i Lommedalen. Prinsessen beholder også familieeiendommen «Bloksbjerg» på Hankø. Begge eiendommene er hennes særeie. Ari Behn vil bosette
seg i barnas nærområde, skrev Slottet i pressemeldingen da bruddet ble kjent.

Tirsdag avslørte Se og Hør at Ari Behn nå har kjøpt en luksusbolig i Lommedalen, taksert til åtte millioner kroner.

Viste seg offentlig etter bruddet

Etter nyheten om bruddet har duoen holdt en relativt lav profil. Märtha Louise har avlyst flere av sine offisielle program, blant annet en hagefest i slottsparken 1. september, og en reise til Rio med Paralympics for to uker siden.

Men onsdag kveld dukket hun opp i Slottsparken sammen med resten av kongefamilien, samt tusenvis av spente publikummere for å se førpremieren av den kritikerroste filmen «Kongens nei».

Arrangementet ble holdt i forbindelse med kongeparets avrunding av 25-årsfeiringen, og dette var første gang prinsessen viste seg offisielt siden det ble slutt med Ari.

VISTE SEG OFFENTLIG: Prinsesse Märtha Louise viste seg for første gang offentlig etter bruddet med Ari i går kveld. Det var en smilende prinsesse som ble avbildet. 
 Foto: NTB scanpix
VISTE SEG OFFENTLIG: Prinsesse Märtha Louise viste seg for første gang offentlig etter bruddet med Ari i går kveld. Det var en smilende prinsesse som ble avbildet. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Angelina og Brad: Historien før Hollywoods sjokk-døgn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer