Se, Ari Behn er klesmodell

Prinsessegemalen fronter klesmerket MQ, sammen med Hank von Helvetes kone...

KLESMODELL: Ari Behn er i disse dager å se på reklameplakater for den svenske varemerkekjeden MQ. Ari Behn fronter merket sammen med partyfikser og redaktør for ALFA, Magnus Rønningen, og modellene Isabel Ødegård, Gro Skaugstein og Kaja Norum.
KLESMODELL: Ari Behn er i disse dager å se på reklameplakater for den svenske varemerkekjeden MQ. Ari Behn fronter merket sammen med partyfikser og redaktør for ALFA, Magnus Rønningen, og modellene Isabel Ødegård, Gro Skaugstein og Kaja Norum. Vis mer
SEHER.NO:  Prinsessegemalen Ari Behn (37) er i disse dager å se på reklameplakater for den svenske varemerkekjeden MQ.

Onsdag åpner MQ sin første filial i Oslo, og for å skape blest om seg selv har selskapet fått tak i ingen ringere enn Ari Behn, og fire av hans «beste venner» - ifølge Ari selv. Ari Behn fronter merket sammen med partyfikser og redaktør for ALFA, Magnus Rønningen, og modellene Isabel Ødegård, Kaja Norum og Gro Skaugstein - som er kona til Hans Erik Dybvik Husby aka Hank von Helvete, kjent fra Turboneger.

- MQ er kule klær når de er som best, de er både iøynefallende og behagelige. Det er klær jeg føler meg vel i. Samarbeidet med MQ har vært en spennende mulighet og veldig artig, sier Ari Behn i en pressemelding for MQ. 

Slagordet for kolleksjonen Behn fronter er «More quality makes your wardrobe, money and planet last longer».

- I høstens kampanje formidler vi budskapet om at kvalitet lønner seg, noe som gjennomsyrer hele virksomheten. At vi samtidig lanserer MQ i Norge i samarbeid med en sterk norsk profil, Ari Behn, som alltid har valgt å gå sine egne veier, er selvsagt ekstra morsomt, sier Johan Elfner, MQs administrerende direktør.

«Kongelig besøk på MQ i høst» står det over bildene som nå er ute på kleskjedens nettsider.

Statsviteren Carl Erik Grimstad, som hadde en feide med Ari Behn i norske medier i fjor, mener dette er problematisk.

– Ari Behn er en frittstående person, han er kun giftet inn i kongefamilien. Men dobbeltheten i det når MQ sikter til Behn under tittelen «Kongelig besøk» er problematisk. Han forstår nok at det er vanskelig at han blir koblet til de kongelige når han gjør helt private ting. Sett fra hans side så må det jo være fornærmende at han ikke kan seile på egen kjøl, men blir koblet til Kongehuset, sier Grimstad til NRK.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
- Legger meg på kne hvis jeg møter dem