Se, alle spor av tvillingene er borte

Kronprinsesse Mary strålte i fyrstebryllupet og brukte ett triks for å få lengre ben...

SE FORVANDLINGEN: Kronprinsesse Mary viser at hun er i imponerende god form etter tvillingfødselen i januar.  Foto: Stella Pictures/Scanpix
SE FORVANDLINGEN: Kronprinsesse Mary viser at hun er i imponerende god form etter tvillingfødselen i januar. Foto: Stella Pictures/Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Danskenes kronprinsesse Mary og kronprins Fredrik var selvskrevne gjester i fyrst Albert og Cherlene Wittstocks bryllup i Monaco lørdag.

I januar ble kronprinsessen mor til tvillinger, som i april ble døpt Vincent Frederik Minik Alexander og Josephine Sofia Ivalo Mathilda.

Lørdag strålte kronprinsessen i en turkis kjole, og det som var helt tydelig var at hun hadde kvittet seg med babyvekten. Kronprinsessen virket i toppform i Albert og Charlenes bryllup.

- Hatten til kronprinsessen Mary av Danmark ser ut som en mini-parabol. Dog tror jeg ikke den tar inn riktig så mange signaler som hatten til grevinne Sofie. Hun bar en imponerende tallerken som gjorde det umulig å se ansiktet hennes fra den ene siden. Perfekt hvis du er penere på den ene siden enn den andre? Sier redaktør Linda Joachime Helgesen Aslaksen i KK.no til Seher.no.

Hun mener Mary også har benyttet seg av et velkjent triks for å få lengre ben.


- Fra spøk til kjolealvor, Mary er stilsikker og velger en av de trendy smaragdfargene som vi har sett mye av i motebildet den siste tiden. Legg merke til at hun har valgt sko i nesten samme tone som sin egen hudfarge, et velkjent triks som gjør at beina dine ser lenger ut. Ikke mange kunne sett bra ut med denne typen draperinger under bysten, men med en slik figur kan Mary for så vidt tillate seg hva som helst. Særlig lekker synes jeg likevel ikke detaljen var, sier Aslaksen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Endelig har tvillingene fått navn