Satte kronprinsesse Mary i skyggen

Prinsesse Marie hylles som moteprinsesse.

KJOLESEIER: Prinsesse Marie hylles for valget av denne sølvfargede kjolen til årets nyttårstaffel på Amalienborg slott.  Foto: action press/All Over Press
KJOLESEIER: Prinsesse Marie hylles for valget av denne sølvfargede kjolen til årets nyttårstaffel på Amalienborg slott. Foto: action press/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Vanligvis er det kronprinsesse Mary som hylles i inn- og utland for sin stilsans. Prinsesse Marie blir derimot sjeldent omtalt når det kommer til klær. Nå har hun imidlertid satt sin svigerinne i skyggen!

Tradisjonen tro startet den danske kongefamilien året med nyttårstaffel og nyttårskur, og dermed var det på med finstasen for hele gjengen allerede 1.januar. Mens Mary valgte en burgunder velurkjole vi har sett flere ganger tidligere, tok Marie pusten fra alle i en ny sølvfarget kreasjon. 

GJENBRUK: Kronprinsesse Mary var kledd i en  velurkjolen, som vi har sett flere ganger tidligere.  Foto: All Over Press
GJENBRUK: Kronprinsesse Mary var kledd i en velurkjolen, som vi har sett flere ganger tidligere. Foto: All Over Press Vis mer

Maries flotte kjole har ikke gått upåaktet hen, og nå hylles prinsessen i amerikansk presse. Anerkjente Huffington Post er full av beundring, og gjør det klart at alle andres nyttårskjoler blekner i forholdt.

- Prinsessen Maries nyttårskjole var finere enn din, skriver de i tittelen og fortsetter:

-  Alle våre glitrende kjoler fra den store kvelden har offisielt blitt gjort til skamme. Vi er ikke alltid like begeistret for kjolene fra den årlige begivenheten i Danmark, men Marie startet året med stil. Hun viser oss hvorfor vi elsker å se kongelige i all sin glamorøse herlighet!

ELEGANT: Prinsesse Marie får skryt langt over landegrensene for valget av denne sølvfargede kreasjonen i peplumsnitt. 
 Foto: action press/All Over Press
ELEGANT: Prinsesse Marie får skryt langt over landegrensene for valget av denne sølvfargede kreasjonen i peplumsnitt. Foto: action press/All Over Press Vis mer

Kronprinsesse Mary ble ikke nevnt med et eneste ord av amerikanerne, og i Danmark var det dronning Margrethe som stakk av med seiren i årets første kjoleslag.

FAVORITT PÅ HJEMMEBANE: Den danske moteeksperten Uffe Buchard roser dronning Margrethes grønne kjole, som hun fikk laget i forbindelse med sin 70-årsdag.

 Foto: action press/All Over Press
FAVORITT PÅ HJEMMEBANE: Den danske moteeksperten Uffe Buchard roser dronning Margrethes grønne kjole, som hun fikk laget i forbindelse med sin 70-årsdag. Foto: action press/All Over Press Vis mer

- Jeg bøyer meg i støvet av begeistring for vår dronning og hennes påkledning til årets store nyttårskur. Den grønne kjolen kler henne svært godt! Og revestolaen komplimenterer antrekket og gjør det ekstra luksuriøst, sier moteekspert Uffe Buchard til danske TV2.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer