ENEBARN EN STUND TIL: Estelle kommer ikke til å få en bror eller søster med det aller første, skriver bladet Hänt Extra. Foto: Stella Pictures
ENEBARN EN STUND TIL: Estelle kommer ikke til å få en bror eller søster med det aller første, skriver bladet Hänt Extra. Foto: Stella PicturesVis mer

Satte foten ned for babyryktene

Kronprinsesse Victoria satte en diskret stopper for spekulasjonene om familieforøkelse.

SEOGHØR.NO: Før jul stod jubelen i taket for tilhengerne av det svenske kongehuset, da de fikk nyheten om at prinsesse Madeleine (32) skal bli mamma igjen.

- Vi er veldig lykkelige og ser frem til å ønske velkommen til et nytt familiemedlen, uttalte prinsessen da.

Samtidig har spekulasjonene svirret om at  kronprinsesse Victoria (37) og prins Daniel (41) snart skal offentliggjøre nyheten om en baby nummer to.

Men nå ser det ut til at de må smøre seg med tålmodighet.

Bladet Hänt Extra skriver at det ikke blir noen flere barn akkurat nå, og at Victoria bekreftet det forrige uke under et besøk i Polen.

Der tok hun seg nemlig et glass med vin.

- Man ville nok lagt merke til om Victoria hadde gått for et alkoholfritt alternativ. Man vil så gjerne at hun skal være gravid, sier en tilskuer til bladet.

BLIR TOBARNSFORELDRE: Chris O'Neill og prinsesse Madeleine venter barn til sommeren. Her fra Leonores dåp. Foto: All Over Press
BLIR TOBARNSFORELDRE: Chris O'Neill og prinsesse Madeleine venter barn til sommeren. Her fra Leonores dåp. Foto: All Over Press Vis mer


En kilde nær paret sier til bladet at kronprinsessen og prins Daniel ikke har planer om en snarlig familieforøkelse.

- Akkurat nå virker det ikke aktuelt med flere barn for Victoria og Daniel, men de kommer selvsagt til å gi Estelle et søsken en gang.

Sånne ting kan man ikke bestemme på forhånd, forteller en kilde ved det svenske hoff til bladet Hänt Extra.

LES OGSÅ: Madeleine strålte av gravidlykke

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.