Sarah og Andrew deler samme sex-fetisj

Med 23 års mellomrom havnet både prins Andrew og hans ekskone Sarah Ferguson i skandaler med fotsex.

TO SKANDALER: Sarah Ferguson og eks-mannen prins Andrew har begge blitt tatt med buksene nede i hver sin pikante fotsex-skandale. Sarah var i sin tid gift - mens Andrew skal ha kost seg med en mindreårig. Foto: All Over Press
TO SKANDALER: Sarah Ferguson og eks-mannen prins Andrew har begge blitt tatt med buksene nede i hver sin pikante fotsex-skandale. Sarah var i sin tid gift - mens Andrew skal ha kost seg med en mindreårig. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Prins Andrew har den siste uka blitt innblandet i en stygg sex-skandale, ettersom den amerikanske jenta Virginia Roberts hevder hun ble leid ut til prinsen som sex-slave mot betaling da hun var mindreårig.

Detaljer fra de pikante møtene har nå blitt lekket i amerikanske rettsdokumenter.

Forsvares av ekskona

BOR SAMMEN: Sarah Ferguson og prins Andrew gikk hver til sitt i 1992. Paret bor fortsatt under samme tak, og deler tydeligvis samme fetisj. Foto: REX/All Over Press
BOR SAMMEN: Sarah Ferguson og prins Andrew gikk hver til sitt i 1992. Paret bor fortsatt under samme tak, og deler tydeligvis samme fetisj. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Sex-skandalen, som nå ryster kongehuset, er den største i det britiske monarkiet i moderne tid.

Prinsens pedofilidømte venn Jeffrey Epstein (64) er i USA saksøkt av 40 jenter for seksuelt misbruk, og det er i forbindelse med denne saken de nye opplysningene om prinsens sex-vaner er kommet fram.

Eks-kona Sarah Ferguson forsvarer imidlertid Andrew mot de rystende sex-anklagene. Men avisa Daily Mail mener at hun kan ha økonomiske motiver for sin støtte.

Avisa avslører nemlig at den tidligere hertuginnen fikk 150 000 kroner av Andrews kumpan, Jeffrey Epstein, da hun i 2010 trengte hjelp med å betjene gjelden sin. Disse pengene sa hun ja takk til – halvannet år etter at Epstein ble løslatt fra fengsel for hallikvirksomhet med ulovlig unge jenter.

Slikket tærne

En av jentene Epstein er anklaget for å ha utnyttet er Virginia Robert.  I alt påstår hun at hun har hatt sex med prins Andrew tre ganger mens hun var under seksuell lavalder. 

Det første møtet i London startet angivelig med svært erotisk fotmassasje:

– Han begynte å slikke tærne mine, mellom tærne og til slutt på hælen, forteller Virginia Roberts (30) i de oppsiktsvekkende rettsdokumentene som nå publiseres verden over.

Men det er ikke bare Andrew som har fått smaken av et sexliv krydret med fotsex og kinky beinflørt. Også Sarah Ferguson har vært innblandet i en pikant fotsex-sak mens hun var gift med Andrew.

Deler fetisj

Sarah Ferguson skapte store overskrifter da hun i 1992 – før hun var skilt – ble fotografert liggende i en solseng på Rivieraen mens hennes daværende elsker John Bryan puttet tærne hennes i munnen og sugde på dem.

Bildet ble først trykket over hele forsiden av Daily Mirror i England, før resten av verdenspressen kastet seg over de sensasjonelle bildene.

FREKK BEINFLØRT: Sarah Ferguson skapte overskrifter da hennes elsker slikket tærne hennes midt på lyse dagen mens hun fortsatt var gift med prins Andrew i august 1992. Bildet ble trykket på forsiden av en av Englands største aviser. Foto: FAKSIMILE SE OG HØR
FREKK BEINFLØRT: Sarah Ferguson skapte overskrifter da hennes elsker slikket tærne hennes midt på lyse dagen mens hun fortsatt var gift med prins Andrew i august 1992. Bildet ble trykket på forsiden av en av Englands største aviser. Foto: FAKSIMILE SE OG HØR Vis mer

Kunstfoto 

Også multikunstner Ari Behn (42) flørtet i sin tid med tåsuging da han i 2000 deltok i en fotoseanse på et hotell i Oslo. Sammen med performancegruppa Baktruppen stilte han opp på et bilde til en motereportasje i bladet Tique.

PIKANT FORTID: Sammen med performancegruppa Baktruppen stilte Ari Behn opp på orgiebilde med fotsex på et hotell i Oslo. Bildet ble senere brukt i en motereportasje i bladet "Tique".
# Foto: FAKSIMILE SE OG HØR
PIKANT FORTID: Sammen med performancegruppa Baktruppen stilte Ari Behn opp på orgiebilde med fotsex på et hotell i Oslo. Bildet ble senere brukt i en motereportasje i bladet "Tique". # Foto: FAKSIMILE SE OG HØR Vis mer

– Fotsexen vår skulle være en humoristisk vri på Clinton/Lewinskyskandalen. Ari likte seg godt under fotoseansen, fortalte Bo Krister Wallstrøm til Se og Hør – mannen med Aris venstre «behn» i munnen …

LES OGSÅ: Prinsens kjæreste angrer ikke på de frekke bildene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer