Hertuginne Meghan:

Sår tvil om tårene

En ekspert er usikker på om bildene viser ekte tristhet.

KROKODILLETÅRER?: Det er delte meninger om bildene av en gråtende hertuginne Meghan. Foto: Photo/Martin Meissner, Pool/NTB
KROKODILLETÅRER?: Det er delte meninger om bildene av en gråtende hertuginne Meghan. Foto: Photo/Martin Meissner, Pool/NTB Vis mer
Publisert

8. september gikk en hel nasjon inn i sørgemodus da den triste nyheten om dronning Elizabeths bortgang kom. Hun sovnet inn i en alder av 96 år.

Mandag denne uken var det begravelse, og store deler av verden fulgte med. Alles øyne var naturligvis rettet mot de kongelige, og noen får litt ekstra oppmerksomhet som følge av feider, dramatikk og spekulasjoner.

Prins Harry og hertuginne Meghan (41) har skapt mange overskrifter, men nå er det derimot et tårefullt bilde som får spalteplass.

- Visste

Hertuginne Meghan er fotografert gråtende hvor hun tørker bort tårene sine. Ifølge Daily Star mener en kongehusekspert at hertuginnen visste godt om at hun ville bli tatt bilde av i situasjonen.

- Det er vanskelig å si om tårene er ekte tristhet, men Meghan visste definitivt at tårene ville bli lagt merke til og fotografert, uttaler kroppsspråkekspert Adrienne Carter til Daily Star, og fortsetter:

- Vi ser ikke mye muskelbevegelse i Meghans ansikt i bildet, som ville blitt aktivert av genuine emosjonelle uttrykk.

Samtidig mener eksperten at det kan finnes en annen forklaring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer