Prins William:

Sannheten om prinsens «skjulte» arr

Hertugparet har mer til felles enn man kanskje skulle tro.

HARRY POTTER: Prins William har flere ting til felles med kona - som man kanskje ikke tenker over. Foto: May James / Reuters / NTB
HARRY POTTER: Prins William har flere ting til felles med kona - som man kanskje ikke tenker over. Foto: May James / Reuters / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har aldri vært noen tvil om at hertuginne Kate (39) og prins William (39) er ment for hverandre. Paret møttes allerede i 2001, da de studerte på samme universitet. I 2011 ble de mann og kone.

I dag deler de også de tre barna prins George (8), prinsesse Charlotte (6) og prins Louis (3), og forbereder seg samtidig på å en dag ta over den kongelige tronen.

Det mange imidlertid kanskje ikke vet, er at ekteparet har noe mer til felles enn «bare» barn og kjærlighet for hverandre.

Da prins William og hertuginne Kate besøkte Skottland Violence Reduction Unit overrasket hertuginnen. Video: Instagram @dukeandduchessofcambridge Vis mer

7,6 centimeter

I 2018 meldte nemlig Daily Mail at hertuginne Kate har et 7,6 centimeter langt arr på siden av hodet, som hun fikk under en operasjon i barndommen. Arret ble først lagt merke til i 2011, da flere spekulerte på om 39-åringen hadde satt på hair extensions.

Kensington Palace så seg den gang nødt til å kommentere spekulasjonene, noe de gjorde i en offentlig uttalelse.

ARR: Hertuginnens arr er godt skjult bak håret, men kan skimtes over øret i riktig lys. Foto: REX / Shutterstock / NTB
ARR: Hertuginnens arr er godt skjult bak håret, men kan skimtes over øret i riktig lys. Foto: REX / Shutterstock / NTB Vis mer

Det britiske hoffet bekreftet at arret var fra en operasjon Kate gjennomgikk som barn, men valgte ikke å gå ut med hva slags operasjon det var.

Hertuginnens arr sitter plassert over øret, under håret, og er derfor ikke så lett å se bestandig.

Et arr som imidlertid er lett å se, er ektemannens.

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er nå å finne på Youtube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer

Derfor har prins William arr

Tilfeldighetene ville nemlig ha det til at prinsens arr er plassert på nesten nøyaktig samme sted. Prinsens arr sitter plassert tydelig i pannen.

Arret skal 39-åringen ha fått i en alder av 13 år, etter at han ble truffet av en golfkølle.

ULYKKE: Prins William ble slått med en golfkølle da han var 13 år. Foto: Jonathan Evans / AP Photo / WPA / NTB
ULYKKE: Prins William ble slått med en golfkølle da han var 13 år. Foto: Jonathan Evans / AP Photo / WPA / NTB Vis mer

- Jeg kaller det mitt Harry Potter-arr, fordi noen ganger lyser det og andre legger merke til det - andre ganger ser man det ikke i det hele tatt, uttalte han i et intervju i 2009.

- Jeg ble truffet av en golfklubbe da jeg spilte golf med en venn. Vi var på en green og i neste øyeblikk var det en kølle som kom ut av ingenting og traff meg i hodet.

I motsetning til hertuginnen, som aldri selv har uttalt seg om arret sitt i offentligheten, har prinsen aldri lagt skjul på sitt arr.

IKKE SKJULT: Prinsen har aldri lagt skjul på at han har et stort arr i pannen. Her på besøk hos et barnesykehus i London. Foto: REX / NTB
IKKE SKJULT: Prinsen har aldri lagt skjul på at han har et stort arr i pannen. Her på besøk hos et barnesykehus i London. Foto: REX / NTB Vis mer

Da han besøkte Evelina Londons barnesykehus i 2018, var han nemlig rask til å peke på sin egen skade, ifølge Cosmopolitan.

LES OGSÅ: Beskytter Kate: - Kan bli veldig sint

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer