Sang sussebass for Harald

Kong Harald fikk hakeslepp da våre ni fremste kvinnelige artister troppet opp på Slottet lørdag og sang "Sussebass" - til øredøvende jubel fra alle gjestene...

SANG SUSSEBASS: Bettan, Guri Schanke og Hanne Krogh var blant de ni kvinnene som sang for Kongen. Foto: Se og Hør
SANG SUSSEBASS: Bettan, Guri Schanke og Hanne Krogh var blant de ni kvinnene som sang for Kongen. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: På slottsballet lørdag fikk jubilanten kong Harald en opplevelse han sent vil glemme.


Ni av Norges fremste kvinnelige artister hadde i all hemmelighet forberedt en overraskelse. Etter at gjestene hadde fått med seg fyrverkeriet og de første par dansene, dukket nemlig plutselig de ni sangerinnene opp og fremførte "Sussebass" a cappella i ballsalen."Sussebass vi elsker deg, du er vår store sjarmør. Når du ser på oss og ler da smelter vi som smør", sang jentene for en svært begeistret kong Harald.Innslaget skapte stor begeistring - også blant de kongelige gjestene fra utlandet.
Med seg hadde sangstrupene hver sin langstilkede hvite rose som de overrakte bursdagsbarnet."Når vi er alene, er vi ikke sene, om tenke ømt på deg - vår Sussebass, Sussebass, et smil fra deg - og vi blir som gelé, avsluttet jentene før de alle ga Kongen en varm og god bursdagsklem.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer