Sammenligner MM med Aylar

Glamourdronningen Aylar har vistnok en tvillingsjel i kongefamilien#2026

SAMMENLIGNES: Showansvarlig for Norway Cup sammenligner Mette-Marit og Aylar. (Fotomontasje)
SAMMENLIGNES: Showansvarlig for Norway Cup sammenligner Mette-Marit og Aylar. (Fotomontasje) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Reaksjonene har ikke latt vente på seg etter at Aylar Lie (22) ble booket inn til Norway Cup sitt åpningsshow. Både trenere og foreldre reagerer sterkt på at en glamourmodell med  bakgrunn fra flere amerikanske pornofilmer skal underholde på et arrangement for barn og ungdom.

Nå slår showansvarlig Thomas Borgvang tilbake mot kritikerne - og sammenligner Aylar med kronprinsesse Mette-Marit (32).

- Reaksjoner jeg har fått går på at dette tilhører fortida. Det er ingen som er så opptatt av Mette-Marits fortid nå. Nå er hun kun Norges kommende dronning, sier Borgvang til Dagbladet.no

Ovenfor nettstedet understreker han også at Aylar kun er booket inn på bakgrunn av sommerhiten "Boys, Boys, Boys".

- Vi hadde en diskusjon på om det kunne være kontroversielt. Aylar er booket inn fordi hun har en av sommerens hiter, hun har solgt 90 000 eksemplarer av singelen.

Glamourmodeller og kjendiser som gir ut plate har vært en trend i sommer, og vi har fått tilbud om opptredener fra alle, men vi valgte Aylar fordi hun har den låta som funker best og leverer et show som er gjennomført, sier han

- KJØPER METTE-MARIT KLÆR PÅ COOP? SVENSKENE MOBBER!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer