LØS KANON: Halvsøsteren til Hertuginne Meghan, Samantha Grant, hamrer fremdeles løs mot sin kongelige søster. Foto: NTB Scanpix
LØS KANON: Halvsøsteren til Hertuginne Meghan, Samantha Grant, hamrer fremdeles løs mot sin kongelige søster. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hertuginne Meghan og Samantha Grant:

Sammenligner Meghan med ond Disney-skurk

Halvsøsteren til hertuginne Meghan ser ikke ut til å ta en pause fra Twitter-tastaturet med det første.

Publisert

Halvsøsteren til hertuginne Meghan (37), Samantha Grant (53), har ikke akkurat vært sjenert i rampelyset.

I månedene før det store prinsebryllupet i mai haglet det nærmest ned med overskrifter med harde uttalelser fra halvsøsteren om at Meghan både var falsk og ikke passet inn i det britiske kongehuset. Hun gikk også ut med en advarsel til prins Harry (33) om at han ikke burde gifte seg med hertuginnen.

Til tross for at Samantha knappe to måneder før bryllupet gikk ut med en unnskyldning til halvsøsteren sin, har hun nå igjen kommet med harde, nedlatende kommentarer til Meghan.

Ler av Meghan

Tidligere denne måneden publiserte britiske ELLE en sak om at det ryktes om at prins Harry og hertuginne Meghan skal trekke seg tilbake fra rampelyset etter den massive oppmerksomheten de fikk rundt bryllupet.

Saken plukket blant andre Samantha opp, som tilsynelatende ikke tror det kommer til å skje. Ifølge henne er nemlig Meghan svært opptatt av oppmerksomhet.

KONFLIKT: Prins Harrys kone, Meghan Markle, har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. I et tidligere intervju sier søsteren Samantha at hun elsker Meghan, og håper å bli invitert i bryllupet hennes. Video: Expressen Vis mer Vis mer Vis mer

Bak sin lukkede Twitter-konto hamret halvsøsteren ned flere upassende kommentarer om søsteren sin.

- Ok, så «Cruella de Vil» skal trekke seg tilbake. Lol. La meg få vite hvordan det fungerer for deg, skrev halvsøsteren på Twitter, ifølge The Sun.

Utrivelig bursdagsmelding

Twitter-meldingen fra søsteren, som sammenligner Meghan med den onde skurken i Disney-filmen «Hundre og en dalmatinere», er ikke den første kommentaren som har kommet fra Samantha de siste dagene.

For to dager siden feiret Meghan sin første bursdag som kongelig da det ikke overraskende strømmet inn med gratulasjoner fra fans verden over.

Også Samantha Grant tok seg bryet med å sende en liten hilsen. Derimot over Twitter med nok et stikk til hertuginnen.

FRUSTRERT: Samantha Grant, hertuginne Meghans halvsøster, er stadig kritisk til Meghan og uttrykker sin frustrasjon på Twitter. Foto: NTB Scanpix
FRUSTRERT: Samantha Grant, hertuginne Meghans halvsøster, er stadig kritisk til Meghan og uttrykker sin frustrasjon på Twitter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Gratulerer med dagen, Meg. Det hadde vært hyggelig og passende hvis du sendte pappa et hyggelig bursdagskort til bursdagen som var 18. juli, skrev hun på Twitter, ifølge Us Magazine.

Kritiserer Meghan stadig

Etter at forlovelsen mellom prins Harry og Meghan Markle ble kjent i slutten av november, har Samantha, som er Meghans halvsøster fra deres fars første ekteskap, kommet med flere krasse kommentarer om Markle fra sitt hjem i Florida.

I juli gikk Samantha igjen hardt ut mot halvsøsteren, og denne gangen rettet anklagene seg mot Meghans behandling av deres far Thomas Markle (74).

Ifølge Page Six gikk halvsøster Samantha svært hardt ut mot Meghan på Twitter der hun skjelte ut hertuginnen fordi hun valgte å hylle Nelson Mandela og hans familie, men ikke tar seg tid til å snakke med sin egen.

Hun gikk så langt som å si at hvis faren dør, er det Meghans skyld.

- Nok er nok. Oppfør deg som et menneske, oppfør deg som en kvinne, Hvis pappa dør er det din skyld, Meghan!

BEMERKET SEG I MEDIA: Meghan Markles halvsøster Samantha Grant (t.v) kommer stadig med oppsiktsvekkende utsagn om sin berømte søster. Foto: NTB scanpix
BEMERKET SEG I MEDIA: Meghan Markles halvsøster Samantha Grant (t.v) kommer stadig med oppsiktsvekkende utsagn om sin berømte søster. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Glad du har så mye tid til å galant hylle andre mens du ignorerer din egen far! raste Samantha.

Twitter-meldingene skal ha haglet like etter at Thomas Markle fortalte til TMZ at han ikke skulle slutte å snakke, og var uberørt av beskjedene om at prins Harry og hans datter var frustrerte etter hans nylige intervjuer i The Sun og «Good Morning Britain».

Skriver bok

Samantha er for tiden travelt opptatt med å skrive bok om sin søster. Boken har foreløpig tittelen «The Diary of Princess Pushy’s Sister», en tittel som kanskje ikke overraskende har fått stor oppmerksomhet i pressen, og i tillegg har fått Meghans fans til å rase i sosiale medier.

Flere har ment at hun bruker søsterens offentlige rolle til å tjene seg rik og skaffe et navn for seg selv. Selv forklarte hun til den svenske avisen i mars at tittelen først og fremst er en arbeidstittel, og at den brukes for å spøke om sosiale etiketter.

I stedet forklarte hun at hun vurderer å gi boken et navn som «An American princess' sister», eller noe lignende.

GIFTERMÅL: Prins Harry og Meghan Markle i intervju om bryllupet som skal finne sted til våren. Video: NTB / Scanpix Vis mer

- Akkurat som man ikke skal dømme en bok ut ifra omslaget, skal man heller ikke dømme en bok ut ifra tittelen. Jeg tenkte at intelligente mennesker skulle være smarte nok til å forstå det, lese boken og si «aha, det var det den handlet om», forklarte hun til Expressen.

Hun snakket videre svært varmt om sin egen bok, og forklarte at boken hyller både egen familie og den britiske kongefamilien.

LES OGSÅ: - Jeg må fortsette å kjempe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer