Såå nær Kongen!

På TV ser du henne på besøk i Norge, men denne gangen var det Mary som fikk besøk fra Norge – av selveste Kongen.

NÆRKONTAKT MED KONGEN: Mary Hakes fra TVNorges «Alt for Norge» var en av dem som hadde møtt opp for å møte Kong Harald Northfield i Minnesota. Foto: Julian Parker/UK Press Ltd
NÆRKONTAKT MED KONGEN: Mary Hakes fra TVNorges «Alt for Norge» var en av dem som hadde møtt opp for å møte Kong Harald Northfield i Minnesota. Foto: Julian Parker/UK Press Ltd Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mary Hakes (52) fra TVNorges «Alt for Norge» var i hundre da vi møtte henne i hjembyen Northfield i Minnesota. Der ventet storfint besøk.

- Jeg er veldig spent, og håper å få møte dem, sa Mary til Se og Hør bare minutter før kong Harald (74) og dronning Sonja (74) skulle passere.

Utrolig spennende. Dessverre fikk hun ikke hilst på kongeparet personlig, men gleden var stor over bare å få se dem på nært hold.

- Det var utrolig spennende å ha besøk av Kongen og Dronningen her, sier hun engasjert.

- Mitt opphold i Norge var en drøm som ble oppfylt. Det er det største jeg har opplevd i hele mitt liv.

Bestemor smilte. Marys bestemor var norsk, og snakket alltid om fedrelandet. 

– Hun fikk aldri dratt tilbake til Norge, så jeg føler jeg opplevde dette litt for henne. Jeg liker å tenke på at hun så på meg og smilte da jeg opplevde alt dette.

Mary selv gikk ut av TVNorge-serien denne helgen.

«Alt for Norge» sendes på TVNorge søndager klokka 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer