Leah Isadorah Behn:

«Så stolt av henne»

Plukket med seg et lite mesterverk

KRY: Lillesøster Leah Isadora Behn skryter av sin kreative storesøster. Foto: Se og Hør
KRY: Lillesøster Leah Isadora Behn skryter av sin kreative storesøster. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert

Lørdag avholdt Maud Angelica Behn (20) sin aller første kunstutstilling på Galleri Soon i Vestby.

Svært mange hadde tatt turen til galleriet denne lørdagen. Ifølge Se og Hørs reporter var det mildt sagt folksomt inne på Galleriet.

«Det er fullt av folk her. Helt kaos», lød meldingen fra reporter på stedet.

Bilder og videoer fra førsteutstillingen bærer preg av at mange ønsket å bivåne begivenheten - hvor flere i kongefamilien hadde tatt turen.

DUREK-nekt: I forbindelse med det nye TV 2-programmet «Kokkeskolen», tok vi en prat med Maud Angelica Behn. Video: Rød Løper. Reporter: Hanna Taugbøl. Vis mer

Prinsesse Ingrid Alexandra (19) dukket opp med kjæresten Magnus Haugstad (23). Også dronning Sonja (86) var på plass, sammen med lillesøstrene til hovedpersonen selv.

Leah Isadora Behn (18) har stadig snakket varmt om storesøsteren sin, og nylig la hun også ut en video på fra lørdagens event - der hun samtidig avslørte at hun hadde kjøpt et maleri fra sin kreative søster.

«Så stolt av henne»

På videodelingstjenesten TikTok kunne Leah Isadora vise følgerne sine hvilket maleri hun hadde plukket ut - og forklarte samtidig at det var det første bildet hun noensinne hadde kjøpt av storesøster Maud.

Hun la også til at hun var svært stolt av storesøsteren sin.

«Kjøpte mitt aller første maleri av søsteren min på hennes aller første utstilling. Uansett hvor vi befinner oss i verden, vil jeg alltid ha kunsten hennes hos meg», skrev hun til videoen.

@notleahhhbeauty

I’m so proud of her 🥹❤️

♬ original sound - xanyfilms

Innlegget har i skrivende stund fått over 17 tusen likerklikk, og i kommentarfeltet bugner det over av begeistrede kommentarer, som alle hyller det unike søskenforholdet mellom søstrene.

Kunstneren selv - Maud Angelica - var overfornøyd etter utstillingen. På Instaram skrev hun blant annet:

På lørdag var det åpningen på min første solo utstilling, "Eksperimentelle spirer", på @gallerisoon 💖💖💖 Jeg har aldri stilt ut alene og heller aldri med så mange verk før!!! Mange av verkene på utstillingen har jeg også jobbet lenge med, men ikke vist før nå💖💖💖 Og ord kan ikke beskrive hvor fantastisk det var å endelig se det ferdige produktet av det jeg har jobbet så lenge med! Jeg er så fornøyd med hvordan alt har blitt! Og at så mange mennesker kom for å støtte meg... at så mange mennesker hadde lyst til å se kunsten min, mitt hjertet på en vegg, er virkelig ubeskrivelig! Det var helt utrolig!💖💖💖 Og det mest rørende var at min fantastiske søster @leahhhbeauty hadde lyst til å kjøpe et bilde av meg...💖💖💖 Mine ord brant virkelig bort da💖💖💖 Jeg gråt så mye på lørdag... Og egentlig fortsatt💖💖💖 Jeg er bare virkelig så rørt og glad for all støtten!!! This is a dream come true💖💖💖 Virkelig jeg kan ikke takke nok for alt💖💖💖 Ord blir for små💖💖💖 Utstillingen er åpen til 23 Desember hvis noen flere har lyst til å få det med seg!💖💖💖 Det er grafikk, tegninger, malerier, dikt og mye forskjellig!💖💖💖 Store klemmer til alle fra en rørt kunstner!!

Det har ikke lyktes Se og Hør å komme i kontakt med Maud Angelica eller Leah Isadora Behn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer