Meghan og Harrys bryllup:

- Sa de ikke kjente brudeparet

George Clooney og konas tilstedeværelse i Meghan og Harrys storslåtte bryllup skaper overskrifter - over to år senere.

VEKKER OPPSIKT: George Clooney og kona var gjester i Meghan og Harrys storslåtte bryllup - uten å kjenne brudeparet. Foto: REX/Shutterstock/NTB
VEKKER OPPSIKT: George Clooney og kona var gjester i Meghan og Harrys storslåtte bryllup - uten å kjenne brudeparet. Foto: REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har nå gått to og et halvt år år siden prins Harry (36) endelig fikk sin heldige utkårede, og ga sitt ja til den vakre skuespilleren Meghan Markle (39).

Bryllupet sto lørdag 19.mai i 2018, der prinsen og hertuginnen ble rette ektefolk i en vielse i St. Georges kapell på Windsor slott i London.

Dagen var like storslått som forventet når det gjelder kongelige bryllup, og allerede et par timer før vielsen hadde gjestene begynt å ankomme. Som seg hør og bør var det en svært stjernespekket gjesteliste, og paret hadde invitert en rekke store kjendiser - som også skal ha vært gode venner.

Nå har det imidlertid kommet opplysninger som hevder at dette ikke egentlig var tilfellet.

- Kjente ikke brudeparet

Blant kjendisgjestene som hadde iført seg finstasen og tatt turen til Windsor, var superparet George (59) og Amal Clooney (42).

Opplysningene som har kommet frem, hevder nemlig at Hollywood-kjekkasen og hans kone innrømmet at de ikke kjente brudeparet, bare sekunder før vielsen fant sted, ifølge Daily Mail.

Som et tegn på deres angivelig tette forhold til brudeparet, ble George og Amal plassert bare få plasser unna alteret. Det har nå flere stusset over, og ifølge journalisten Rachel Johnson skal ikke Clooney ha kjent det kommende ekteparet i det hele tatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer