Hertuginne Kate:

Rystet etter drap

Delte personlig melding etter at en kvinne ble funnet død.

RYSTET: Hertuginne Kate delte en personlig melding på Twitter, etter at en kvinne ble funnet død forrige uke. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
RYSTET: Hertuginne Kate delte en personlig melding på Twitter, etter at en kvinne ble funnet død forrige uke. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at hertuginne Kate (39) er av de mest engasjerte kongelige. Det er kanskje ikke så rart, ettersom det ikke er alt for lenge til hun skal bli dronning.

Nåværende dronning, dronning Elizabeth, er 95 år. Neste i rekken til å ta over tronen er prins Charles (72). Hans kone, Camilla (74), vil imidlertid trolig aldri få dronningittel.

Hertuginnen engasjerer seg i en rekke veldedige stiftelser, og har gjennom årene vært på besøk hos flere skoler der hun hyller lærere for den viktige jobben de gjør.

Nå deler hun en personlig melding om grunnskolelæreren Sabina Nessa, etter at den 28 år gamle kvinnen ble funnet død i London forrige uke, ifølge People.

Da prins William og hertuginne Kate besøkte Skottland Violence Reduction Unit overrasket hertuginnen. Video: Instagram @dukeandduchessofcambridge Vis mer

Delte personlig innlegg

På hertuginnen og prins Williams (39) Twitter-konto delte 39-åringen et personlig innlegg til ære for Nessa.

«Jeg er i sorg etter tapet av en uskyldig ung kvinne i gatene våre. Tankene mine er hos Sabinas familie og venner, og alle som har blitt berørt av denne tragiske hendelsen», skriver hertuginnen, og signerer innlegget med en C for Catherine.

Det var i forrige uke at Nessa skulle ta turen til en lokal pub bare fem minutter unna hjemmet. På veien dit ble hun drept, ifølge politiet. Politiet mener 28-åringen ble drept mens hun gikk gjennom en park i Greenwich, før hun skulle møte en venn på puben.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

Familien i sorg

Læreren ble funnet ved et samfunnshus ved parken morgenen etter.

- Sabinas gåtur skulle tatt litt over fem minutter, men hun kom seg aldri frem til destinasjonen. Vi vet at samfunnet er sjokkert over dette drapet - det er vi også - og vi bruker alle ressurser til å finne den som er ansvarlig, uttalte kriminalbetjent Joe Garrity torsdag forrige uke.

I et intervju med ITV uttalte Nessas fetter, Zubel Ahmed, at familien er fullstendig knust etter å ha mottatt den triste beskjeden.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

- Hun var virkelig den snilleste og mest omsorgsfulle personen. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan ha gjort dette, virkelig ikke. Det er et stort, stort tap for familien vår.

Ifølge politiet har nå to menn blitt arrestert i forbindelse med drapet. De har også publisert overvåkningsbilder av en mistenkt gjerningsperson på Twitter, i håp om at noen kan identifisere personen.

LES OGSÅ: Instagram-stjerne funnet drept i koffert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer