Rystes av elskerinne-avsløring

Pikant e-post om spanskekongens elskerinne lekket under rettssak.

28 ÅRS FORSKJELL: Corinna fanget kongens hjerte - og dronning Sofia er rasende på sin ektemann, som har stillt henne i forlegenhet. Foto: NTB scanpix
28 ÅRS FORSKJELL: Corinna fanget kongens hjerte - og dronning Sofia er rasende på sin ektemann, som har stillt henne i forlegenhet. Foto: NTB scanpix Vis mer
SEOGHØR.NO: Spanskekongen Juan Carlos er nok en gang i hardt vær. Nå er det svigersønnens tidligere forretningspartner som gjør livet surt for den aldrende kongen.

Forrige uke fylte monarken 75 år, og det siste året har vært alt annet enn hyggelig for han - og for familien.

I fjor ble kongen nærmest tatt med buksene nede da han skadet seg på en elefantjakt i Botswana sammen med den 28 år yngre elskerinnen Corinna Sayn-Wittgenstein.

Skandalen var komplett da dronning Sofia nektet å besøke kongen på sykehuset - i protest mot skammen han hadde påført henne.

Etter utallige operasjoner har kongen til slutt kommet seg på beina, men nå er forholdet til hans elskerinne på nytt hovedoppslag i spanske aviser.

Svigerønnen Inaki Urdangarin, hertugen av Palma, sitter på tiltalebenken for å ha underslått mange millioner euro fra en veldedig organisasjon og puttet pengene i sin egen lomme. Sammen med sin tidligere forretningspartner hevder han sin uskyld.

Inakis partner fortalte i retten at hvis han ikke fikk en garanti mot fengselsstraff ville han offentliggjøre en rekke e-poster - som ville gjøre ende på monarkiet i Spania.

Denne «offentlige utpressingen» har ikke falt i smak blant spanjolene, men nå er den første av mange e-poster lekket til pressen. Den bekrefter langt på vei kongens forhold til den tyske blondinen Corinna, ifølge den britiske avisa Daily Telegraph.