STORE KLÆR: Kronprinsesse Victoria unngår nå kroppsnære klær. Her fra et besøk forrige uke. Foto: Stella Pictures
STORE KLÆR: Kronprinsesse Victoria unngår nå kroppsnære klær. Her fra et besøk forrige uke. Foto: Stella PicturesVis mer

Ryktene tar av i Tyskland

Kronprinsesse Victoria har avlyst lørdagens besøk på kort varsel.

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Victoria skulle denne uka på offisielt besøk til Berlin for å delta på et møte i forbindelse med Paralympics. Dette oppdraget er nå avlyst på kort varsel.

Tysk presse har de siste ukene spekulert i det vide og det brede om den svenske kronprinsessen kan være gravid, etter at hun har vist seg på det ene oppdraget etter det andre i vide klær som skjuler magen.

Kronprinsessen ser også flott ut etter en kjærlig sommer på Øland sammen med ektemann prins Daniel, og de nye bildene fra Sverige kaster bensin på bålet slik at gravideryktene spres som ild i tørt gress for hver gang Victoria viser seg offentlig.

Lille Estelle ble født våren 2012, og svenskene krysser nå fingrene for at den lille prinsessen snart blir storesøster.

Saken fortsetter under bildet

FOLDER FORAN: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel under Riksdagens høytidelige på tirsdag denne uka. Foto: All Over Press/All Over Press
FOLDER FORAN: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel under Riksdagens høytidelige på tirsdag denne uka. Foto: All Over Press/All Over Press Vis mer

Svensk presse er taus

Det svenskene folket håper selvsagt at Victoria er i lykkelige omstendigheter igjen, men så langt har ikke svensk presse engang antydet en graviditet.

FORSIDE: Denne uka har spekulasjonene i Tyskland også nådd Norge.
FORSIDE: Denne uka har spekulasjonene i Tyskland også nådd Norge. Vis mer

Men selv om ingen siterer de tyske oppslagene følger likevel mange med på Victorias mage...

Se og Hør har denne uka skrevet en tosiders reportasje om Victoria med bilder fra de fleste opptredene etter sommeren.

At Slottet avlyser Victorias besøk til Berlin tre dager før får selvsagt tyskerne til å spekulere i om en graviditet kan være årsaken. De tyske nettstedene til Bunte og Focus legger også til at sjansen for spontanabort øker om man flyr etter at man er gravid i tredje måned.

LES OGSÅ: Carl Philips nye superkropp