Fyrstinne Charlene:

Rykteflom: - Helt falske

Uteble fra fasjonabelt ball.

RYKTER: Fyrst Albert og fyrstinne Charlene har måttet tåle flere rykter om ekteskapet. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
RYKTER: Fyrst Albert og fyrstinne Charlene har måttet tåle flere rykter om ekteskapet. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bal de la Rose, eller Roseballet på norsk, er en av de mest glamorøse gallafestene for Monacos fyrstefamilie. Ballet ble nylig avholdt og hele familien var der - bortsett fra fyrstinne Charlene (44) som glimret med sitt fravær.

Fyrst Albert (65) ankom ballet uten kona si, noe som igjen har ført til rykter om ekteskapet deres. Flere onde tunger vil ha det til at paret står på terskelen til en skilsmisse.

Dette til tross for at Charlene og Albert ble observert sammen kvelden før det fasjonable ballet, da for å hylle det som var årets kvinner i Monaco, skriver Svensk Damtidning.

Avviser ryktene

Ryktene om skilsmisse skal ha blusset opp for fullt da det franske nettstedet Royauté skrev rett ut at ekteparet skulle skilles. De fikk enda mer fart på seg da fyrstinnen ble observert i Milano uten gifteringen på.

Nå har fyrstinnens talsperson tatt bladet fra munnen og gått hardt ut mot ryktene. Chantell Wittstock, som også er gift med Charlenes yngste bror Sean, hevder at fyrstinnen var i Dubai under Roseballet.

- Charlene var i Dubai hvor hun for øyeblikket er i prosessen med å starte opp en ny veldedighet. Hun er veldig til stede i arbeidet sitt, og dette er ikke først gang hun går glipp av Roseballet til fordel for jobb. Hun har Alberts fulle støtte, og spekulasjoner om at de skal separeres er helt falske, uttaler hun ifølge News24.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer