ROJALT BESØK: Silje Tveit (8) (t.v.) og Emil Bjørnstad Belgau (6) var blant barna som fikk hilse på Dronning Sonja under hennes besøk på Barneklinikken på Ullevål sykehus torsdag. Foto: SCANPIX
ROJALT BESØK: Silje Tveit (8) (t.v.) og Emil Bjørnstad Belgau (6) var blant barna som fikk hilse på Dronning Sonja under hennes besøk på Barneklinikken på Ullevål sykehus torsdag. Foto: SCANPIXVis mer

Rørende møte med syke barn

Sonja besøkte Barneklinikken ved Ullevål sykehus.

SEHER.NO: Kongelig førjulsbesøk!

Dronning Sonja (71) besøkte torsdag Barneklinikken på Ullevål sykehus. I løpet av besøket var hun med på en sangstund for de mindre barna og hun hilste på skolebarn som hadde undervisning på sykehuset skolerom. Hun møtte også små pasienter på Barnemedisinsk avdeling.
 
- Det er en flott tradisjon at  Dronningen besøker syke eller gamle i Oslo før jul. I mange år gjorde Sonja dette julaftens formiddag, men det blir kanskje litt upraktisk når man selv venter storinrykk av barn og barnebarn på Kongsseteren, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til seher.no.
 
- Dronningen har for øvrig alltid med seg en stor kurv med gaver og julegodt når hun kommer på slike julebesøk. Det hadde hun også til barna på Ullevål torsdag - til ungenes store fryd.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Ari tok med babyen på fest