FORELSKET: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er ikke redde for å vise sin kjærlighet til hverandre i sosiale medier. Nå har prinsessen delt nok en hyllest til Verrett, etter at han gjestet «Good Morning America». Foto: TV 2 / NTB Scanpix
FORELSKET: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er ikke redde for å vise sin kjærlighet til hverandre i sosiale medier. Nå har prinsessen delt nok en hyllest til Verrett, etter at han gjestet «Good Morning America». Foto: TV 2 / NTB Scanpix Vis mer

Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

Rørende hyllest til kjæresten

- Jeg er så stolt av deg.

Publisert

Den siste tiden har det vært nokså stille fra prinsesse Märtha Louise (48) og kjæresten, den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (45). Det kan muligens skyldes at paret har sett mindre til hverandre enn hva de ellers ville gjort - på grunn av coronakrisen.

Durek Verrett bor som kjent i Los Angeles i USA - noe som er en lang reisevei i seg selv. Reiserestriksjonene coronapandemien medfører, har ikke akkurat gjort veien over dammen noe kortere.

Helt stille har det likevel ikke vært. Både prinsessen og den selverklærte sjamanen er flittige brukere av sosiale medier, der de ikke rent sjelden deler kjærlighetshyllester til hverandre.

JOBB: Durek Verrett, også kjent som sjaman Durek, annonserte på sin Instagram-konto at han vil starte i en ny TV-jobb. Bilder fra CBS. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

- Så stolt av deg

Og det er nettopp det prinsesse Märtha Louise nå har gjort. Anledningen er at kjæresten ble intervjuet på det kjente amerikanske morgenprogrammet «Good Morning America», der han snakket om sjamanisme og boken «Spirit Hacking».

Verrett har naturligvis delt et klipp av intervjuet på sin Instagram-konto, og i kommentarfeltet har prinsessen i klartekst uttrykket sin stolthet over kjæresten.

«Jeg er så stolt av deg. Dette er et stort steg, i og med at du er den første sjamanen som gjester «Good Morning America». Du har virkelig trappet det opp. Elsker deg for den du er og det du gjør», skriver Märtha Louise, etterfulgt av et rødt hjerte.

PRINSESSEN: Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett gjestet God Morgen Norge på TV 2 torsdag 16. mai. Video: TV 2 Se hele saken her: https://www.tv2.no/a/10611424/ Vis mer

45-åringen var rask med å svare på den hyggelige responsen fra prinsessen:

«Jeg elsker deg! Du vet hva de sier, at bak enhver sterk mann står det en enda sterkere, mektig kvinne. Jeg elsker deg kjære, du støtter meg bestandig», svarte Verrett.

Prinsessen svarte også på dette, og i kommentaren etterlyser hun mer støtte istedenfor kritikk, og understreker nok en gang at hun vil støtte Verrett i alt han gjør.

NEKTES INTERVJU: Märtha Louise sin nye kjæreste Durek Verrett hadde takket ja til å stille til intervju. Men så sendte han denne lydmeldingen. Vis mer

- Mottatt drapstrusler

Prinsessen og Verrett har etter alle solemerker ikke sett hverandre siden mars, da Märtha Louise og døtrene så vidt rakk å besøke den selverklærte sjamanen før «hele verden» ble stengt ned som følge av coronaviruset.

Det forelskede paret har likevel vært rause med å dele bilder og hyllester av hverandre i sosiale medier - og slik holder de nok liv i kjærlighetsforholdet - til tross for den store avstanden.

I starten av juni var det imidlertid et langt mer alvorlig innlegg prinsesse Märtha Louise delte med sine over 100 000 følgere. I innlegget skrev 48-åringen åpenhjertig om rasismen som kjæresten har fått kjenne på kroppen.

«Til nå har jeg ikke snakket ut om rasismen jeg har sett mot min kjæreste. Og jeg ser nå at dette er en del av problemet. Jeg har ikke tatt grep som jeg burde, men dette stopper i dag. Jeg vet at jeg og sjaman Durek vil handle for forandring hos oss selv og inspirere for forandring i andre», skrev Märtha Louise.

Innlegget ble delt i kjølvannet av «blacklivesmatter»-kampanjen, som slo rot i forbindelse med alle demonstrasjonene og opptøyene i USA etter at George Floyd døde i slutten av mai.

I det ærlige innlegget skrev 48-åringen om hvordan det er å være kjæresten til Verrett, og hvordan forholdet hadde gitt henne et krasjkurs i hva «hvit overlegenhet» er og hvordan hun selv, bevisst og ubevisst, har tenkt på og oppført seg mot svarte personer.

Videre la prinsesse Märtha Louise ut om hvordan rasisme ikke bare er det åpenbare, som hun skrev at hun først trodde, og viste til diskriminering, mishandling og drap av svarte mennesker.

BRUKER TITTELEN: Märtha Louise bruker sin prinsessetittel i en kommersiell sending hos Sionearth på YouTube. Video: Sionearth via YouTube Vis mer

- Det er i detaljene, som jeg ikke visste eksisterte. Det er på måten folk viker unna Durek. Hvordan venner antar at han lyver om alt. At han er ond for å være snill. Ordene mumlet stille, som gjør det helt klart for ham at han ikke har en naturlig plass ved bordet, skrev hun videre.

LES OGSÅ: Deler private frieri-bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer