Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

Rørende hyllest til kjæresten

- Jeg er så stolt av deg.

FORELSKET: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er ikke redde for å vise sin kjærlighet til hverandre i sosiale medier. Nå har prinsessen delt nok en hyllest til Verrett, etter at han gjestet «Good Morning America». Foto: TV 2 / NTB Scanpix
FORELSKET: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er ikke redde for å vise sin kjærlighet til hverandre i sosiale medier. Nå har prinsessen delt nok en hyllest til Verrett, etter at han gjestet «Good Morning America». Foto: TV 2 / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det vært nokså stille fra prinsesse Märtha Louise (48) og kjæresten, den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (45). Det kan muligens skyldes at paret har sett mindre til hverandre enn hva de ellers ville gjort - på grunn av coronakrisen.

Durek Verrett bor som kjent i Los Angeles i USA - noe som er en lang reisevei i seg selv. Reiserestriksjonene coronapandemien medfører, har ikke akkurat gjort veien over dammen noe kortere.

Helt stille har det likevel ikke vært. Både prinsessen og den selverklærte sjamanen er flittige brukere av sosiale medier, der de ikke rent sjelden deler kjærlighetshyllester til hverandre.

- Så stolt av deg

Og det er nettopp det prinsesse Märtha Louise nå har gjort. Anledningen er at kjæresten ble intervjuet på det kjente amerikanske morgenprogrammet «Good Morning America», der han snakket om sjamanisme og boken «Spirit Hacking».

Verrett har naturligvis delt et klipp av intervjuet på sin Instagram-konto, og i kommentarfeltet har prinsessen i klartekst uttrykket sin stolthet over kjæresten.

«Jeg er så stolt av deg. Dette er et stort steg, i og med at du er den første sjamanen som gjester «Good Morning America». Du har virkelig trappet det opp. Elsker deg for den du er og det du gjør», skriver Märtha Louise, etterfulgt av et rødt hjerte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer