Meghan Markle og prins Harrys bryllupsreise:

Røpet destinasjonen for bryllupsreisen

Kongehusekspert tror prins Harry og Meghan Markle vil endre planene.

PÅ REISEFOT: Ethvert nygift par fortjener en romantisk bryllupsreise, og nå er planene angivelig lagt for prins Harry og Meghan Markles. Det kan derimot fort hende at de må endre destinasjon, av hensyn til sikkerhet og privatliv. Foto: NTB scanpix
PÅ REISEFOT: Ethvert nygift par fortjener en romantisk bryllupsreise, og nå er planene angivelig lagt for prins Harry og Meghan Markles. Det kan derimot fort hende at de må endre destinasjon, av hensyn til sikkerhet og privatliv. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Ifølge flere utenlandske medier, deriblant Vanity Fair, The Sun og People, er destinasjonen for hvor Meghan Markle (36) og prins Harry (33) skal tilbringe sine hvetebrødsdager avslørt.

Foreløpig har ikke Kensington Palace annonsert destinasjonen, men ifølge en kilde til Travel + Leisure, som angivelig skal være fra Kensington Palace, har duoen allerede ha bestemt seg for hvor de vil reise.

Ifølge kilden har valget falt på det eksotiske landet Namibia, som ligger sørøst i Afrika.

Ifølge Se og Hørs kongehusekspert Anders Johan Stavseng er ikke dette et tilfeldig valg fra prinsens side.

Møttes i skjul

Stavseng forteller nemlig at Meghan Markle og prins Harry møtte hverandre i skjul før forholdet mellom dem ble offentlig kjent.

- Harry har fortalt at det maks tok to uker mellom hver gang de så hverandre, sier Stavseng, og legger til:

- For ikke å vekke oppsikt møttes de også rundt om i verden. Harry inviterte blant annet Meghan til Botswana, hvor han har jobbet som frivillig. Dagene de tilbrakte i Afrika var nok magiske, og det er også fra dette landet en av stenene i forlovelsesringen kommer fra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer