Meghan Markle og prins Harrys bryllupsreise:

Røpet destinasjonen for bryllupsreisen

Kongehusekspert tror prins Harry og Meghan Markle vil endre planene.

PÅ REISEFOT: Ethvert nygift par fortjener en romantisk bryllupsreise, og nå er planene angivelig lagt for prins Harry og Meghan Markles. Det kan derimot fort hende at de må endre destinasjon, av hensyn til sikkerhet og privatliv. Foto: NTB scanpix
PÅ REISEFOT: Ethvert nygift par fortjener en romantisk bryllupsreise, og nå er planene angivelig lagt for prins Harry og Meghan Markles. Det kan derimot fort hende at de må endre destinasjon, av hensyn til sikkerhet og privatliv. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Ifølge flere utenlandske medier, deriblant Vanity Fair, The Sun og People, er destinasjonen for hvor Meghan Markle (36) og prins Harry (33) skal tilbringe sine hvetebrødsdager avslørt.

Foreløpig har ikke Kensington Palace annonsert destinasjonen, men ifølge en kilde til Travel + Leisure, som angivelig skal være fra Kensington Palace, har duoen allerede ha bestemt seg for hvor de vil reise.

Ifølge kilden har valget falt på det eksotiske landet Namibia, som ligger sørøst i Afrika.

Ifølge Se og Hørs kongehusekspert Anders Johan Stavseng er ikke dette et tilfeldig valg fra prinsens side.

Møttes i skjul

Stavseng forteller nemlig at Meghan Markle og prins Harry møtte hverandre i skjul før forholdet mellom dem ble offentlig kjent.

- Harry har fortalt at det maks tok to uker mellom hver gang de så hverandre, sier Stavseng, og legger til:

- For ikke å vekke oppsikt møttes de også rundt om i verden. Harry inviterte blant annet Meghan til Botswana, hvor han har jobbet som frivillig. Dagene de tilbrakte i Afrika var nok magiske, og det er også fra dette landet en av stenene i forlovelsesringen kommer fra.

Saken fortsetter under:

FORELSKA: Meghan og Harry er aldri redde for å vise sine følelser for hverandre. Foto: NTB Scanpix
FORELSKA: Meghan og Harry er aldri redde for å vise sine følelser for hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er foreløpig ikke kjent hvorfor akkurat Namibia skal være utpekt som mål for bryllupsreisen, men Stavseng tror ikke at det vil bli den endelige destinasjonen.

Unngå fotografer

Kongehuseksperten tror nemlig at planene fort kan endre seg nå, slik at de slipper en hel verdenspresse på slep under sin egen bryllupsreise.

- Paret kommer nok ikke til å dra på bryllupsreise til Namibia, nå som planene er avslørt. Prins Harry er en skikkelig jordnær fyr, som like gjerne kan finne på å leie en avsidesliggende hytte i den norske fjellheimen, der ingen fotografer vil være på utkikk etter paret, sier han.

Prins Harry og Meghan Markle har gjort utradisjonelle valg før, ved å blant annet stryke politikere og statsledere til fordel for terrorofre fra gjestelisten.

Han utelukker dermed ikke at også bryllupsreisen vil innebære noen utradisjonelle valg.

Saken fortsetter under:

BRYTER KONGELIG ETIKETTE: Meghan Markle uttalte seg politisk på pressekonferansen den 28. februar. Video: NTB Scanpix Vis mer

- Det er ikke utenkelig at paret, som er svært sosialt engasjert, også hadde tenkt å legge deler av bryllupsreisen til et sted hvor de kunne hjelpe fattige, eller bidra på en eller annen måte, sier Stavseng, som også trekker inn Norge som et mulig reisealternativ.

- I fjor var jo prins Harry og Meghan på en hemmelig kjærlighetstur til Troms - hvor de fikk være i fred. Det hadde vært stas om de la bryllupsreisen til Norge. Større sjans for Norge enn Namibia!

Høy sikkerhet

Lørdag 19. mai ringer kirkeklokkene for prins Harry (33), når han endelig skal få sin Meghan Markle (36) i St. George's Chapel i Windsor Castle.

Bryllupet blir trolig en av årets aller største begivenheter, og det er store forventninger til hvordan dagen, og det garantert spektakulære bryllupet vil foregå - men sikkerheten settes høyt.

Ifølge Bridebook, gjengitt av The Telegraph, vil de høyeste beløpene under Harry og Meghans bryllup være sikkerhet, brudens kjole, mat og dekor.

BLIND DATE: Under forlovelses-intervjuet med prins Harry og Meghan Markle kom det frem at deres første møte var en «blind date» og at prinsen ikke visste hvem skuespilleren var før de møttes. Video. NTB / Scanpix / AP Vis mer

Likevel er det trolig sikkerheten rundt paret som vil være i fokus - og her skal det ikke spares en krone.

Det spekuleres nemlig i at de to turtelduene skal være svært utsatt, både med tanke på terrortrusselnivået i dag, men også fordi prinsen tidligere har tjenestegjort i Afghanistan.

Siden forholdet mellom Harry og Meghan ble kjent, har det også kommet en hel rekke rasistiske kommentarer mot den kommende bruden, og det er derfor ventet at sikkerheten vil være enda strengere enn da William og Kate ble smidd i hymens lenker i 2011.

LES OGSÅ: Dronning Elizabeth i hjertesorg etter hundens død