Prins William og hertuginne Kate:

Røper privat detalj

Prins William og hertuginne Kate tilbringer mange døgn borte fra sine tre barn.

TREBARNSFORELDRE: Prins William og hertuginne Kate med sønnen prins George og datteren prinsesse Charlotte. Paret har også sønnen prins Louis sammen. Foto: Tim Rooke/REX/NTB
TREBARNSFORELDRE: Prins William og hertuginne Kate med sønnen prins George og datteren prinsesse Charlotte. Paret har også sønnen prins Louis sammen. Foto: Tim Rooke/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om kongelige foreldre ved flere anledninger har uttalt at de ønsker å gi barna en så normal oppvekst som mulig, er det ingen hemmelighet at de lever et ganske annet liv enn de fleste av oss.

Vi ser de stadig i offentligheten, og ved enkelte anledninger letter også foreldrene på sløret om barna og foreldrerollen.

Det har blant andre britiske prins William (39) og hertuginne Kate (40) gjort tidligere, noe de også gjør nå under et besøk i Wales denne uken.

Tradisjon med barna

Paret har allerede i løpet av 2022 vært på flere oppdrag utenlands, og tirsdag ble de ifølge People spurt hvordan det står til med sine tre barn, prins George (8), prinsesse Charlotte (6) og prins Louis (3).

- De har det veldig bra, takk, svarte William ifølge magasinet.

Hertugparet av Cambridge kunne også avsløre at de har en søt tradisjon de alltid gjør som familie før de reiser fra barna.

- De spør oss alltid hvor vi skal, sa prinsen, og la til:

- Vi viser dem på kartet hvor vi er.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag deler Prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

Åpen om morsrollen

Det er ingen tvil om at prinseparet selvsagt får mer hjelp enn andre småbarnsforeldre, men de har nok trolig likevel nok å henge fingrene i når de er hjemme.

Kate har nemlig tidligere åpnet seg om den strevsomme tilværelsen som mor til tre små barn. På besøk hos den veldedige organisasjonen Family Action tok hun seg tid til å prate med enkelte av familiene som var til stede, og delte sin egen historie om oppdragelse.

Hun reagerte spesielt på at hjelpen og oppfølgingen man får av helsepersonell i barnets første leveår gradvis forsvinner, ifølge People.

- Det er så vanskelig. Du får masse støtte som mor til dette barnet de første dagene, men etter at barnet har fylt ett år faller det bort. Etter det er det ikke mye man får - og man må lese masse bøker, delte hun ærlig.

STRÅLTE: Hertuginne Kate og prins William var fornøyde med besøket sitt så langt, og Kate så frem til en dag med mer utendørsaktiviteter. Video: Kine Falch / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

Mulig familieforøkelse

Til tross for hektiske dager kunne 40-åringen nylig, under et besøk i Danmark, fortelle at hun noen ganger vurderer å få et fjerde barn.

Ønsket om familieforøkelse dukker spesielt opp når hun omgir seg med spedbarn.

- Det gjør meg veldig verpesyk, innrømmet hun, ifølge Page Six, og fortsatte:

- William er alltid bekymret når jeg besøker barn under ett år. For når jeg kommer hjem igjen sier jeg alltid: «La oss få en til».

DUKKER OPP: I traileren til prins Harrys nye dokumentarserie om mental helse, «That me you can´t see», dukker Meghan og Archie opp. Video: Apple+ Vis mer

Kates uttalelse kom bare kort tid etter at ektemannen fleipet om konas ønske om flere barn.

- Ikke gi min kone noe flere ideer nå, sa prinsen ertende, før han la til:

- Ikke ta henne med deg.

LES OGSÅ: Prinsen stjal showet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer