Hertuginne Meghan:

Røper Meghans hemmelige Instagram-profil

- Det gikk virkelig inn på henne.

SLETTET PROFILEN: Hertuginne Meghan skal det siste året ha hatt en hemmelig Instagram-profil. Like før jul så hun seg nødt til å stenge den helt. Foto: NTB Scanpix
SLETTET PROFILEN: Hertuginne Meghan skal det siste året ha hatt en hemmelig Instagram-profil. Like før jul så hun seg nødt til å stenge den helt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Da det britiske kongehuset kunngjorde forlovelsen mellom prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) i november 2017 betydde det også at Meghans liv aldri ville bli det samme igjen.

Hun har siden den gang lagt skuespillerkarrieren på hylla og slettet ulike profiler hun hadde i sosiale medier.

Savnet sosiale medier

Blant annet var hun ivrig både med blogg og på Instagram - to plattformer som ga henne en unik mulighet til å holde kontakten med fansen.

Men en stund etter at hun giftet seg med prinsen og fikk kongelig tittel, skal sosiale medier-abstinensene ha kommet snikende.

Hertuginnen, som har lagt et verdenshav mellom seg og sitt tidligere hjemland, skal ha hatt et ønske om å få følge sine nærmeste venner på blant annet Instagram.

Nettroll

Hertuginne Meghan skal ifølge Daily Mail derfor ha tatt saken i egne hender, i likhet med vår egen kronprinsesse Mette-Marit (45), og opprettet en hemmelig Instagram-profil.

Mens Mette-Marit går under aliaset «Gullfugl» på sin profil, er det ikke kjent hva Meghan valgte å kalle seg. En kilde, som hevder å stå Meghan svært nær, sier til den britiske tabloidavsien at den hemmelige Instagram-kontoen ikke bare var til glede for hertuginnen.

Meghan skal blant annet ha blitt et hyppig offer for nettroll, og ved å fremdeles være på bildedelingstjenesten fikk hun se både upassende kommentarer og overskrifter om seg selv.

- Det gikk virkelig inn på henne, så like før jul måtte hun stenge den profilen også for å beskytte sin mentale helse. Hun følte seg veldig isolert og alene, sier kilden.

Foreløpig er det svært få kongelige som har Instagram-profiler, men blant andre Mette-Marit og prinsesse Eugenie (28) er aktive i sosiale medier. Både vår egen kronprinsesse og Eugenie deler flittig bilder fra hverdagen, og lar med det følgerne sine få ta del i noe av deres liv.

Krevde bilde fjernet

At Meghan, på Instagram eller ei, får med seg det som skjer på applikasjonen, er ingen hemmelighet. I desember skal hun nemlig ha krevd å få et bilde av seg selv fjernet fra nettopp Instagram.

Innlegget, som i senere tid altså har blitt slettet, ble først publisert på British Fashion Council sin Instagram-profil, og viser en smilende, gravid hertuginne sammen med sin brudekjoledesigner Claire Waight Keller (48) - og skuespilleren Rosamund Pike (39).

Bildet ble tatt under utdelingen av British Fashion Awards i Royal Albert Hall i London i desember, der hertuginnen var til stede for å dele ut en pris.

Bildet ble imidlertid raskt fjernet fra bildedelingstjenesten, og erstattet med et bilde hvor hertuginnen står på scenen under arrangementet.

- Det var noe prangende over måten hun poserte og holdt rundt magen på. I tillegg hadde hun mørk neglelakk på, noe dronningen hater, avslørte en kilde nær kongehuset til Daily Mail, og la til:

- Det vil ikke være overraskende dersom hertuginnen selv har bedt om å få bildet fjernet.

For øyeblikket kan Meghan trolig kun følges på Kensington Palace sin Instagram-profil, mens kronprinsesse Mette-Marit også har en åpen profil, «Crownprincessmm».

LES OGSÅ: - Hun har nok fått profesjonell hjelp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer