NYE DETALJER: I 2011 giftet Meghan, den gang Markle, seg med den amerikanske produsenten Trevor Engelson. Nå kommer det frem at paret angivelig skal ha kjøpt inn store mengder narkotika til gjestene. Foto: NTB scanpix
NYE DETALJER: I 2011 giftet Meghan, den gang Markle, seg med den amerikanske produsenten Trevor Engelson. Nå kommer det frem at paret angivelig skal ha kjøpt inn store mengder narkotika til gjestene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hertuginne Meghan

- Røper Meghans hasjhemmelighet

Hertuginnens første bryllup var svært annerledes enn hennes andre.

Publisert

Det kan være enkelt å glemme at hertuginne Meghan (37) ikke alltid har vært kongelig. Selv om livet hennes nå består av reiser verden rundt, middagsselskaper og offisielle oppdrag, kommer hun selv fra en helt annen bakgrunn.

Da forholdet mellom hun og prins Harry (34) først ble kjent var det mange som hadde sterke meninger om den amerikanske skuespilleren - som da bar etternavnet Markle. Hun ble hetset på grunn av sin etniske bakgrunn, men også fordi hun tidligere hadde vært gift tidligere.

I 2011 giftet hun seg nemlig med Trevor Engelson (42) i en intim seremoni på romantiske Jamaica. Selve feiringen skal imidlertid ha vart i fire dager i de idylliske og romantiske omgivelsene. Atmosfæren var mer avslappet og uformell enn hva den var i Windsor i mai.

Til stadighet dukker det opp nye detaljer om Meghans første bryllup, og om nye opplysninger stemmer, er det nok mange som vil la seg sjokkere. Ifølge e-poster som The Sun har fått tak i, skal det nemlig ha vært store mengder narkotika i bryllupet.

LYKKELIG: Meghan Markle sammen med eks-mannen og gode venner. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG: Meghan Markle sammen med eks-mannen og gode venner. Foto: NTB scanpix Vis mer

200 jointer

Det er ovennevnte britiske avis som først omtaler de sjokkerende e-postene. Disse meldingene skal ha vært mellom Meghan og en venn, og det ble diskutert om de skulle kjøpe marihuana til alle gjestene sine.

«Jeg har allerede bestilt. Og bitte små poser til hasjen med påskriften «shh» på», står det angivelig i en av mailene som Meghan skal ha skrevet.

Narkotikaen skal ha blitt lagt i små poser til alle gjestene, slik at de alle kunne ruse seg på den storslåtte bryllupsfesten på stranden. Meghan skal ha gledet seg veldig til å ruse seg, til tross for at det å røyke hasj ikke var noe hun gjorde ofte. De skal ha fått en av de ansatte på hotellet til å hjelpe dem med dette.

I 2011: Meghan Markle (t.h.) avbildet på Jamaica i september 2011, hvor hun giftet seg med Trevor Engelson. Her med venninnene Ninaki Priddy, Heather Dorak og Lindsay Roth. Foto: Splash News/ NTB scanpix
I 2011: Meghan Markle (t.h.) avbildet på Jamaica i september 2011, hvor hun giftet seg med Trevor Engelson. Her med venninnene Ninaki Priddy, Heather Dorak og Lindsay Roth. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- Trevor brukte sjarmen sin og fant enkelt en ansatt som var villig til å hjelpe dem med å få tak i stoffene, har en anonymisert gjest uttalt.

Sist forrige måned hintet hertuginnens far, Thomas Markle, om at det hadde vært marihuana i datterens første bryllup i 2010.

Flere kilder hevder at Meghan selv rullet over 200 jointer til gjestene, noe hun tvilsomt kunne gjort som hertuginne i dag. Det var også tvilsomt noe narkotika i hennes andre bryllup i mai i år, om vi kjenner den britiske kongefamilien rett.

RUSET SEG: Meghan skal ha rullet rundt 200 jointer til sine gjester under bryllupet i 2011. Foto: NTB scanpix
RUSET SEG: Meghan skal ha rullet rundt 200 jointer til sine gjester under bryllupet i 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om USA og nærliggende land de siste årene har fått en mer liberal politikk angående rusmidler, cannabis især, var det i 2012 ulovlig å oppbevare planten på Jamaica. I 2015 ble imidlertid disse lovene endret, slik at man slipper å bli dømt om man blir tatt med en brukerdose.

Stort bryllup

Trevor har ved flere anledninger fått føle på kroppen at hans tidligere ekteskap fascinerer folk der ute. Meghan og han møtte hverandre i 2004, da hun kun var 23 år gammel.

I 2011 giftet de to seg, som nevnt, i en hurtig og intim seremoni på hotellet The Jamaica Inn i byen Ocho Rios på den karibiske øya, ifølge Daily Mail.

- Trevor giftet seg med Meghan Markle på kun 12 minutter, har en kilde fortalt til avisen.

Selve feiringen skal imidlertid ha vart i fire dager i de idylliske og romantiske omgivelsene.

Meghan skal ifølge Daily Mail ha slått seg løs i drikkeleker sammen med gjestene på stranden, kun iført en bikini. Feiringen skal ifølge The Sun ha startet me en cocktailfest den første kvelden, etterfulgt av strandfest dagen etter.

ROMANTIKK: Meghan giftet seg med Trevor i en intim seremon på Jamaica i 2011i. Foto: NTB scanpix
ROMANTIKK: Meghan giftet seg med Trevor i en intim seremon på Jamaica i 2011i. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den tredje dagen var selve vielsen, etterfulgt av en stor utendørs middag. Den siste dagen møttes gjestene til brunsj før avreise.

Meghans mor, Doria (62), skal ha vært en av hedersgjestene under bryllupet. Det var hun også i mai. Meghans ekteskap til Trevor varte i kun to år, før paret separerte seg. Skilsmissen ble fullført i 2013.

- Skilt på grunn av Hollywood

Thomas Markle jr. - Meghans halvbror - har tidligere sagt til Daily Mail at bruddet skyldtes «presset fra Hollywood».

- Han var en hyggelig fyr, som hun var sammen med i flere år. Jeg er ikke sikker på hva som førte til bruddet, men regner med at det var en «Hollywood-greie».

Tre år etter skilsmissen skal Meghan ha møtt prins Harry for første gang under en fest hos deres felles venn Misha Nonoo. Trevor har også funnet kjærligheten igjen, og giftet seg faktisk også, i likhet med eksen, i år.

Trevors nye kone er nemlig Tracey Kurland (32), arving av en formue på flere milliarder. Hun er alene verdt rundt 1,6 milliarder norske kroner, penger hun har fått av finansforeldrene Stanford og Shiela Kurland.

Meghans eksmann og hans nye hustru har kjent hverandre i omtrent et år, og bryllupet ble avholdt i et privat hjem i Californias Hidden Hills. Det skal ha vært en svært romantisk seremoni, kunne en av gjestene fortelle til Daily Mail.

- Bryllupet virket lite, en uformell og intim affære - en hel verden unna det store bryllupet til ekskona hans i England, sa gjesten.

LES OGSÅ: - Jeg får kjeft av familien hele tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer