Meghan og Harrys bryllup:

Røper hvorfor de ikke klarte å holde maska

Derfor begynte Meghan og Harry å fnise da ekteskapsløftene ble lest opp.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sier de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (33) og Meghan Markle (36) har skapt daglige overskrifter etter at de ga hverandre sitt ja forrige helg, og fortsetter å servere internett detaljer fra sin storslåtte bryllupsdag.

Denne gang er det snakk om en sekvens fra selve seremonien i ærverdige St. George's Chapel, en klokketime som ble fulgt av millioner av tv-seere fra alle verdenshjørner.

Det var da biskopen skulle ta fatt på sin del av jobben under vielsen, og lese opp Harry og Meghans ekteskapsløfter, at mange la merke til hvordan brudeparet trakk litt ekstra på smilebåndene.

- Var helt stille

Meghan og Harrys mystiske fnising ble senere utgangspunkt for flere overskrifter, alle i kjærlig og positiv forstand, der flere har spurt seg hva som egentlig foregikk i det småkomiske øyeblikket.

Meghans skuespillervenninne, Janina Gavankar (37), sitter visstnok på svaret.

I et intervju med magasinet Town & Country forteller 37-åringen, som var en selvskreven gjest i bryllupet, at den milde latterkula skyldtes noe som skjedde på utsiden av kirken.

- Noe av det som fikk mange av oss til å le, var lyden fra folkemengden utenfor kirken. Alle begynte å juble da ekteskapsløftene ble lest opp, og vi hørte det godt. Inni kirken var det jo helt stille, forteller Gavankar til magasinet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer