Prins Harry og hertuginne Meghan:

Røper hva de misliker ved å være kongelige

Åpnet seg for fire år gamle Mckenzie Brackley.

KONGELIGE: Prins Harry og hertuginne Meghan delte tidligere denne uken hva de ikke liker så godt med å være kongelig. Hemmeligheten delte de til en liten gutt. Foto: NTB Scanpix
KONGELIGE: Prins Harry og hertuginne Meghan delte tidligere denne uken hva de ikke liker så godt med å være kongelig. Hemmeligheten delte de til en liten gutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Allerede før hertuginne Meghan (37) giftet seg med prins Harry (33) i mai, tok hun fatt på sitt nye liv som kongelig.

Hun har måttet lære mye når det gjelder etikette og regler, og til tross for at hun har vært i medienes søkelys fra før, etter å spilt i den populære advokatserien «Suits», er nok det å være en del av den britiske kongefamilien svært overveldende.

Som medlem av en av verdens mest omtalte familier, hører også mye fotografering med.

Snudde seg bort

Og da hun og prins Harry tidligere denne uken deltok på WellChild Awards, avslørte ekteparet hva de ikke liker med å være kongelige.

Under besøket snakket Meghan og Harry med flere som hadde vunnet priser på prisutdelingen. Likevel var det den unge gutten de kom i snakk med, som har fått mye oppmerksomhet.

LIKER IKKE KAMERA: Meghan og Harry snudde seg bort fra kameraene sammen med den lille gutten. Foto: NTB Scanpix
LIKER IKKE KAMERA: Meghan og Harry snudde seg bort fra kameraene sammen med den lille gutten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da fire år gamle Mckenzie Brackley, som også var blant prisvinnerne, fortalte hertugparet at han ikke likte kameraene, var Meghan og Harry fullstendig enige.

4-åringens mor fortalte i et intervju med Hello! i etterkant at Meghan og Harry var fantastiske.

- De visste at han var redd for kameraene og de sa at de ikke likte dem de heller, så de snudde seg vekk, fortalte hun.

STILTE OPP: Hertuginne Meghan og prins Harry smilte uansett til kameraene sammen med prisvinnerne på årets WellChild Awards i London. Foto: REX/Shutterstock/ NTB scanpix
STILTE OPP: Hertuginne Meghan og prins Harry smilte uansett til kameraene sammen med prisvinnerne på årets WellChild Awards i London. Foto: REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Det ferske hertugparet av Sussex er utvilsomt blant de mest fotograferte parene i verden, og må forholde seg til kameraer de aller fleste steder de ferdes. Da de giftet seg 19. mai i år, kunne dessuten millioner av seere følge begivenheten på TV.

MORET SEG: Hertugparet slo blant annet av en prat med prisvinner Poppy Slater og moren Jayne under WellChild Awards i London. Foto: AFP/ NTB scanpix
MORET SEG: Hertugparet slo blant annet av en prat med prisvinner Poppy Slater og moren Jayne under WellChild Awards i London. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

Nytt familiemedlem

Meghan og Harry har den siste tiden deltatt på en rekke arrangementer. Likevel har de også trolig nok å henge fingrene i på hjemmebane.

Det amerikanske nettstedet People kunne nylig avsløre at hertugparet hadde adoptert en labrador allerede i begynnelsen av sommerferien, og nå er angivelig navnet på valpen også avslørt.

Meghan og Harrys firbeinte familiemedlem har nemlig fått navnet «Oz», ifølge Daily Mail.

Det er uklart hva som er bakgrunnen for navnevalget, men det spekuleres i om det er inspirert av turen hertugparet skal på til Australia i oktober, der de skal åpne «Invictus Games» i Sydney.

Australia blir nemlig i mange sammenhenger omtalt som «Oz», som en forkortelse på uttrykket «Aussie», som igjen kommer fra «Australia».

En kilde nær paret har uttalt til People at valpen har vært med Harry og Meghan både til Cotswolds og rundt ved Nottingham Cottage, hvor paret bor.

INGEN LYD: Bildene fra før det første intervjuet med Prins Harry og Meghan Markle har ingen lyd, men likevel viser de tydelig kjemien de to i mellom. Video: CNN. Vis mer

Hundeelsker

Da Meghan og Harry gjorde sitt første intervju sammen, dagen de kunngjorde at de var blitt forlovet, fortalte Meghan om sine to hunder, Bogart og Guy.

Mens Bogart måtte bli igjen på andre siden av dammen, ettersom han var for gammel til å reise, fikk Guy bli med på flyttelasset til London.

Guy er blant annet blitt observert sammen med dronning Elizabeth (92), og ifølge flere utenlandske medier, blant annet Harper's Bazaar, slo hunden følge med dronningen til Windsor før bryllupet.

Meghans lidenskap for hunder skal ha bidratt til å styrke forholdet til ektemannens bestemor, dronningen.

92-åringen har hatt en rekke hunder opp gjennom årene, og hun fikk sin egen hund, en Welsh corgi pembroke, til 18-årsdagen sin i 1944.

LES OGSÅ: - Nå vet jeg i hvert fall hva du heter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer