Kronprinsesse Victoria:

Røper hemmelig flørt med kronprinsessen

- Vi hadde det kjempegøy, avslører den tidligere supermodellen.

HEMMELIG FLØRT: Marcus Schenkenberg røper at han og kronprinsesse Victoria tilbrakte mye tid sammen. Foto: Håkon Mosvold Larsen/Pool/NTB og Marion Curtis/Starpi /REX/Shutterstock/NTB
HEMMELIG FLØRT: Marcus Schenkenberg røper at han og kronprinsesse Victoria tilbrakte mye tid sammen. Foto: Håkon Mosvold Larsen/Pool/NTB og Marion Curtis/Starpi /REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i 2002 at den da kommende prins Daniel (49) møtte sin store kjærlighet, kronprinsesse Victoria (45). Hele syv år senere offentliggjorde det svenske hoffet at de to hadde blitt forlovet.

En varm sommerdag i juni 2010 var «alles» øyne rettet mot Victoria og Daniel, som endelig fikk gi hverandre sitt «ja» i Storkyrkan i Stockholm.

Siden har kronprinsesseparet holdt sammen i tykt og tynt. To år etter bryllupet ønsket de datteren Estelle (10) velkommen til verden, og bare noen år senere hadde hun fått sitt første og eneste søsken, Oscar (6).

Men før kronprinsesse Victoria møtte sin Daniel, fikk hun også kjenne på singellivet.

KRYPTISK: Vi møtte Leah Behn på rød løper og tok en prat om sommerferien og spennende høstplaner. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Celina Morken. Vis mer

På 1990-tallet møtte kronprinsessen blant annet den svenske supermodellen og TV-profilen Marcus Schenkenberg (54). Han hadde flyttet til USA på 1980-tallet for å leve ut «den amerikanske drømmen». Det skriver Expressen.

Schenkenbergs valg om å flytte til statene lønnet seg, og i dag er han en av verdens best betalte mannlige supermodeller. Som følge av hans suksess kastet det ham inn i et helt nytt type liv - som også inkluderte å menge seg med kongelige.

I et intervju med Expressen avslører 54-åringen at han tilbrakte mye tid med kronprinsesse Victoria mens hun bodde i New York.

DATET: Marcus Schenkenberg har datet en rekke kjente Hollywood-stjerner. Her er han avbildet sammen med Nicky Hilton. Foto: John Roca/REX/Shutterstock/NTB
DATET: Marcus Schenkenberg har datet en rekke kjente Hollywood-stjerner. Her er han avbildet sammen med Nicky Hilton. Foto: John Roca/REX/Shutterstock/NTB Vis mer

- Jeg ble kjent med Victoria først, hun bodde i USA for lenge siden. Vi hadde felles venner, gikk ut for å spise og så på New York Rangers. Så jeg kjente henne først, vi var ute og festet og hadde det kjempegøy, deler han til avisen.

Han fortsetter:

- En gang var vi på et diskotek og vi var de siste igjen. Hun, jeg og hennes to sikkerhetsvakter. Vi sto og danset til det ikke var noen igjen. Og ja, det var veldig gøy. Du har ikke så mye privatliv når det er to sikkerhetsvakter der som ikke kan la henne være ute av syne. Men, ja, jeg likte henne.

KRYPTISK: Hva er egentlig greia mellom Oda Rikheim og Kevin Lauren? Vi spurte på Vixen. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

På spørsmål om han var tiltrukket av henne, svarer den tidligere supermodellen:

- Ja, det var jeg faktisk.

Selv om Schenkenberg tilsynelatende hadde et godt øye til kronprinsessen, innrømmer han at han aldri fortalte at han var tiltrukket av henne.

I løpet av 54-åringens karriere har han vært koblet til en rekke store Hollywood-stjerner som Pamela Anderson (55), Mariah Carey (53), Nicky Hilton (39) og Jessica Simpson (42), for å nevne noen.

LES OGSÅ: Dronning Margrethe avlyser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer