Kronprinsesse Victoria:

Røper hemmelig flørt med kronprinsessen

- Vi hadde det kjempegøy, avslører den tidligere supermodellen.

HEMMELIG FLØRT: Marcus Schenkenberg røper at han og kronprinsesse Victoria tilbrakte mye tid sammen. Foto: Håkon Mosvold Larsen/Pool/NTB og Marion Curtis/Starpi /REX/Shutterstock/NTB
HEMMELIG FLØRT: Marcus Schenkenberg røper at han og kronprinsesse Victoria tilbrakte mye tid sammen. Foto: Håkon Mosvold Larsen/Pool/NTB og Marion Curtis/Starpi /REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i 2002 at den da kommende prins Daniel (49) møtte sin store kjærlighet, kronprinsesse Victoria (45). Hele syv år senere offentliggjorde det svenske hoffet at de to hadde blitt forlovet.

En varm sommerdag i juni 2010 var «alles» øyne rettet mot Victoria og Daniel, som endelig fikk gi hverandre sitt «ja» i Storkyrkan i Stockholm.

Siden har kronprinsesseparet holdt sammen i tykt og tynt. To år etter bryllupet ønsket de datteren Estelle (10) velkommen til verden, og bare noen år senere hadde hun fått sitt første og eneste søsken, Oscar (6).

Men før kronprinsesse Victoria møtte sin Daniel, fikk hun også kjenne på singellivet.

På 1990-tallet møtte kronprinsessen blant annet den svenske supermodellen og TV-profilen Marcus Schenkenberg (54). Han hadde flyttet til USA på 1980-tallet for å leve ut «den amerikanske drømmen». Det skriver Expressen.

Schenkenbergs valg om å flytte til statene lønnet seg, og i dag er han en av verdens best betalte mannlige supermodeller. Som følge av hans suksess kastet det ham inn i et helt nytt type liv - som også inkluderte å menge seg med kongelige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.