Zara og Mike Tindall:

Røper gladnyhet

Babylykke i den britiske kongefamilien.

BABYLYKKE: Zara og Mike Tindall har fått en sønn. Her er førstnevnte med prinsesse Eugenie og hertuginne Kate. Foto: Shutterstock / Rex / NTB
BABYLYKKE: Zara og Mike Tindall har fått en sønn. Her er førstnevnte med prinsesse Eugenie og hertuginne Kate. Foto: Shutterstock / Rex / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Annes datter (70) Zara Tindall (39) og ektemannen Mike Tindall (42) har fått sitt tredje barn. Det røper sistnevnte i sin egen podkast, ifølge Sky News. Det betyr at dronning Elizabeth (94) nok en gang kan fryde seg over å bli oldemor.

- Zara og Mike Tindall er glade over å kunne annonsere at de har fått sitt tredje barn, Lucas Philip Tindall, sier en talsperson for paret i en uttalelse, ifølge Sky News.

Barnet kom til verden søndag 21. mars, og er dronning Elizabeths tiende oldebarn i rekken. Fra før har ekteparet de to barna Mia (7) og Lena (2). De har vært gift siden 2011, og bor i Gloucestershire.

Zara Tindall er datter av prinsesse Anne og Mark Phillips, og er dermed barnebarnet til dronning Elizabeth.

I podkasten forteller den nybakte faren at de ikke rakk frem til sykehuset, og at kona i all hast måtte føde på baderomsgulvet hjemme.

- Han kom veldig fort, vi rakk ikke frem til sykehuset. Det skjedde på baderomsgulvet, avslører Mike.

- En fin uke

Det var i desember det ble kjent at ekteparet ventet sitt tredje barn. Også denne gangen var det Zaras ektemann som sto for avsløringen - i den allerede nevnte podkasten hans, «The Good, The Bad & The Rugby».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer