Zara og Mike Tindall:

Røper gladnyhet

Babylykke i den britiske kongefamilien.

BABYLYKKE: Zara og Mike Tindall har fått en sønn. Her er førstnevnte med prinsesse Eugenie og hertuginne Kate. Foto: Shutterstock / Rex / NTB
BABYLYKKE: Zara og Mike Tindall har fått en sønn. Her er førstnevnte med prinsesse Eugenie og hertuginne Kate. Foto: Shutterstock / Rex / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Annes datter (70) Zara Tindall (39) og ektemannen Mike Tindall (42) har fått sitt tredje barn. Det røper sistnevnte i sin egen podkast, ifølge Sky News. Det betyr at dronning Elizabeth (94) nok en gang kan fryde seg over å bli oldemor.

- Zara og Mike Tindall er glade over å kunne annonsere at de har fått sitt tredje barn, Lucas Philip Tindall, sier en talsperson for paret i en uttalelse, ifølge Sky News.

Barnet kom til verden søndag 21. mars, og er dronning Elizabeths tiende oldebarn i rekken. Fra før har ekteparet de to barna Mia (7) og Lena (2). De har vært gift siden 2011, og bor i Gloucestershire.

BABYLYKKE: Zara og Mike Tindall har fått en sønn. Foto: Jacob King / Pa Photos / NTB
BABYLYKKE: Zara og Mike Tindall har fått en sønn. Foto: Jacob King / Pa Photos / NTB Vis mer

Zara Tindall er datter av prinsesse Anne og Mark Phillips, og er dermed barnebarnet til dronning Elizabeth.

I podkasten forteller den nybakte faren at de ikke rakk frem til sykehuset, og at kona i all hast måtte føde på baderomsgulvet hjemme.

- Han kom veldig fort, vi rakk ikke frem til sykehuset. Det skjedde på baderomsgulvet, avslører Mike.

SPEKULASJONER: Kjolen Meghan brukte under intervjuet med Oprah skaper spekulasjoner. Video: CBS Vis mer

- En fin uke

Det var i desember det ble kjent at ekteparet ventet sitt tredje barn. Også denne gangen var det Zaras ektemann som sto for avsløringen - i den allerede nevnte podkasten hans, «The Good, The Bad & The Rugby».

- Det har vært en fin uke for meg, vi hadde en liten ultralyd forrige uke, en tredje Tindall er på vei, sa han i podkasten, ifølge Cosmopolitan.

I podkasten spøkte Mike om hva slags navn de skulle gi sitt kommende familietilskudd.

- Vi er ikke helt sikre på hva vi gjør med navn ennå. Covey eller Covina? sa han med henvisning til coronapandemien.

Til slutt endte navnet altså på Lucas Philip. Den nybakte trebarnsfaren fortalte også at han ønsket å få en sønn denne gangen - et ønske som viste seg å bli oppfylt.

STOLTE: Hertuginne Meghan og Prins Harry er takknemlige for at covid-19 har gjort at de reiser mindre - de har fått med seg flere av sønnen Archies milepæler. Video: Malala Fund Vis mer

Spontanaborter

Mike Tindall var også full av lovord om kona.

- Zara er veldig flink, alltid forsiktig på grunn av ting som har skjedd tidligere, og vi ser virkelig frem til dette, sa han i podkasten.

Det Mike trolig refererte til i podkasten var at Zara tidligere har opplevd to spontanaborter.

Nesten tre år etter fødselen av sin første datter kunngjorde paret i november 2016 at de ventet sitt andre barn. Bare en måned senere kom imidlertid den tragiske nyheten om at Zara hadde spontanabortert.

- Dessverre har Zara og Mike Tindall mistet babyen sin. I denne vanskelige tiden ber vi om at alle respekterer deres privatliv, sa en talskvinne for paret den gang.

I et senere intervju med The Times avslørte Zara at dette ikke var den eneste spontanaborten hun hadde opplevd. Rett før graviditeten som endte galt, opplevde Zara sin første spontanabort.

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

- Vi snakket ikke om det fordi det var for ferskt, fortalte hun til avisen, og la til:

- Spontanabort kan skje så tidlig i prosessen at det er veldig få som vet om det. Det tror jeg er grunnen til at det er veldig få som prater om det.

LES OGSÅ: - Du var enestående

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer