Prins William og hertuginne Kate:

Røper flytteplaner

Hertugparet tar med seg barna og flytter.

NYTT STEG: Prins William og hertuginne Kate med sine tre barn, prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis. Foto: Tim Rooke/Shutterstock/NTB
NYTT STEG: Prins William og hertuginne Kate med sine tre barn, prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis. Foto: Tim Rooke/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hertugparet William (39) og Kate (40) flytter fra deres hjem i Kensington Palace i London til deres nye bosted i Berkshire - ca. 50 km unna hovedstaden. Det melder avisen Sunday Times.

Hit flytter hertugparet sammen med sine tre barn prins George (8), prinsesse Charlotte (7) og prins Louis (4), og årsaken til kongefamiliens flytt skal hovedsakelig være til fordel for barnas skolegang, ifølge People.

Familiens bosted ligger også nærmere dronning Elizabeths (96) faste hjem, Windsor Castle.

George og Charlotte forlater privatskolen Thomas' Battersea i London og blir overført til en skole i Windsor-området, skriver nettstedet videre.

Til tross for at barnas skolegang er hovedårsaken til at kongefamilien er på flyttefot, bor også hertuginne Kates foreldre i området. Her vokste også 40-åringen opp sammen med sine to søsken.

- Viktig for dem

Se og Hørs kongehus-ekspert Caroline Vagle forteller at hertugparet ønsker å flytte for barnas skyld, og at de landlige omgivelsene er et passende sted for barnas oppvekst.

- Prins William og hertuginne Kate ønsker at barna skal vokse opp mer landlig. Kensington Palace, hvor de bor nå, er jo midt i storbyen London. Nå flytter de endelig på landet, og kommer nærmere både Kates foreldre og dronningen Elizabeth - noe som skal ha vært viktig for dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer