Meghan Markles termin:

Røper flere detaljer om den kommende babyen

- Vet ikke om det er en gutt eller jente.

RØPET SEG: Denne uken er hertuginne Meghan og prins Harry på besøk i Birkenhead i England. Mandag skal Meghan ha røpet flere detaljer omkring termindatoen til de mange oppmøtte i byen. Foto: NTB Scanpix
RØPET SEG: Denne uken er hertuginne Meghan og prins Harry på besøk i Birkenhead i England. Mandag skal Meghan ha røpet flere detaljer omkring termindatoen til de mange oppmøtte i byen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden oktober, da hertuginne Meghan (37) kunne avsløre at hun venter sitt første barn med britiske prins Harry (34), har fans og utenlandsk presse spekulert voldsomt på når den kongelige babyen er ventet.

Nå kan imidlertid alle spekulasjoner tilsynelatende legges til side. Ifølge Daily Mail skal nemlig Meghan ha avslørt hvor langt hun er på vei.

Det var under et offisielt oppdrag i Birkenhead i England mandag, at hertuginnen skal ha røpet seg.

Ifølge Daily Mail skal hun under en samtale med noen av den oppmøtte fansen i byen, ha røpet at hun er seks måneder på vei, og at hun venter babyen i april.

Hertuginnen skal også ha avslørt at hun ikke vet om den lille i magen blir en gutt eller jente. People skriver at 37-åringen røpet at terminen er i slutten av april.

«SKREMMENDE»: I desember 2018 ble de levende voksfigurene av hertuginne Meghan og prins Harry vist frem ved Madame Tussauds i Berlin. Reaksjonene har ikke latt vente på seg. Video: NTB Scanpix / Madame Tussauds Vis mer

- Venter tvillinger

Som nevnt har britene vært fra seg av begeistring etter babyavsløringen i oktober. Den siste tiden har den voksende magen kommet mer til syne, og flere hevder at Meghan ikke bare er gravid med ett barn, men snarere med to.

Det var i desember den britiske avisen Express blant annet trakk frem at kvinner over 35 år har større statistisk sjanse for å få tvillinger enn yngre kvinner. Årsaken er hormonskifte, og at man dermed «slipper» flere egg.

Og Meghan, som fylte 37 år den 4. august, er altså i sitt 38. år.

Andre medier skrev på den tiden at størrelsen på magen også er en indikasjon på at det kan være to barn på vei. Det er heller ikke uvanlig at kvinner i slutten av 30-årene tar hormoner for å bli gravide, noe som også kan gi en økt sjanse for tvillinger.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Ingen bekreftelse

Foreløpig har verken hertuginne Meghan, prins Harry eller det britiske kongehuset kommet ut med en offentlig kunngjøring om verken termindato eller kjønn.

Det er heller ikke blitt bekreftet om hertuginnen venter et eller to barn, så sannsynligvis må offentligheten vente i spenning en stund til.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Tvillinger eller ei - så langt i svangerskapet ser det ut til at Meghan er i strålende form. Sammen med ektemannen smilte de og hilste på folket i Birkenhead mandag, mens Meghan stolt viste frem den voksende magen.

Artikkelen fortsetter under bildene:

PÅ BESØK: Mandag ankom prins Harry og hertuginne Meghan Birkinhead i England til stort oppmøtte blant folket. Foto: NTB Scanpix
PÅ BESØK: Mandag ankom prins Harry og hertuginne Meghan Birkinhead i England til stort oppmøtte blant folket. Foto: NTB Scanpix Vis mer
VISTE FREM MAGEN: Hertuginne Meghan viste stolt frem den voksende magen. Foto: NTB Scanpix
VISTE FREM MAGEN: Hertuginne Meghan viste stolt frem den voksende magen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette i kontrast til hertuginne Kate, som har vært plaget med ekstrem svangerskapskvalme i alle sine svangerskap.

Avlyste flere oppdrag

Mens hertuginne Meghan har deltatt på kongelige oppdrag som normalt de siste ukene, var hertuginne Kate nødt til å avlyse oppdrag da hun gikk gravid med prins Louis (8 md.) høsten 2017.

Den gang ble også graviditeten offentliggjort tidligere enn vanlig - før de første 12 ukene av svangerskapet var passert. Dette fordi Kate så seg nødt til å utebli fra anledninger hun ellers ville deltatt ved - som prins George sin første skoledag.

UTTALTE SEG OM GRAVIDITETEN: Under et besøk på universitetet i Leicester onsdag, åpnet hertuginne Kate opp om hva hun tenker om hertuginne Meghans graviditet. Video: @march1994bieber via Storyful Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg var overbevist om at jeg skulle miste bena

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer