Hertuginne Kate:

Røper felles favoritt

Hertuginne Kate og sønnen George deler favoritt.

FAVORITTKJENDIS: Hertuginne Kate og prins George skal ifølge Kate ha den samme favorittkjendisen. Foto: NTB Scanpix
FAVORITTKJENDIS: Hertuginne Kate og prins George skal ifølge Kate ha den samme favorittkjendisen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den britiske kongefamilien, i likhet med vår egen, har en rekke ganger fått oppleve storslåtte kjendisbesøk. Som hertuginne har dermed Kate (38) fått møte det meste som kan krype og gå hva gjelder celebre mennesker - eller i det minste har hun hatt muligheten til det.

Nå røper hertuginnen imidlertid hvem som er hennes store favoritt i kjendisverden. Ikke tilfeldig mener hennes seks år gamle sønn, prins George, også det samme.

I en lengre video hertugparet av Cambridge publiserte på deres egen Instagram, hadde de flere samtaler med elever og lærere ved Casterton Primary Academy - en skole som er åpen for barn med foreldre som er nødt til å jobbe under coronakrisen.

Barna stilte en rekke spørsmål til det kongelige paret, inkludert hvem deres favorittkjendis er. Hertuginnen avslørte dermed at hennes seks år gamle sønn hadde fått henne til å tenke seg godt om.

- Barna spurte også hvem den beste kjendisen de har møtt er, noe de trolig ikke blir spurt om så veldig ofte, sier Anita Ghidotti, sjef for Pendle Education Trust, ifølge People, og legger til:

- Hertuginnen fortalte at prins George har sett masse på David Attenborough, «Blue Planet» og lignende, og at han var hennes favoritt også.

BÅTDÅP: I september var det god stemning mellom hertugparet og Sir David Attenborough, da han skulle få et skip døpt etter seg. Foto: NTB Scanpix
BÅTDÅP: I september var det god stemning mellom hertugparet og Sir David Attenborough, da han skulle få et skip døpt etter seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utnevnt til ridder

Hertuginnen har møtt Sir David Attenborough (93) en rekke ganger, senest i september da Storbritannias nye polarskip skulle døpes. Båten ble døpt «RRS Sir David Attenborough» etter programlederen.

POLARSKIP: Dette skipet fikk navnet RRS Sir David Attenborough. På dekk til høyre kan man se hertugparet og programlederen. Foto: NTB Scanpix
POLARSKIP: Dette skipet fikk navnet RRS Sir David Attenborough. På dekk til høyre kan man se hertugparet og programlederen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

93-åringen har en lang historie med å slå seg sammen med medlemmer av den britiske kongefamilien. Prins William (37) intervjuet Attenborough om miljøutfordringene under verdens økonomiske forum i januar i fjor, og i april ble programlederen fulgt av prins Charles og prins Harry til premieren av «Our Planet».

GODE VENNER: Hertuginne Kate og Attenborough har flere ganger gjennom årenes gang bevist at de har et godt forhold. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Hertuginne Kate og Attenborough har flere ganger gjennom årenes gang bevist at de har et godt forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 1985 ble Attenborough utnevnt til ridder for sitt arbeid innen naturhistorie, og er aller best kjent for sin ikoniske fortellerstemme i naturprogrammer og -filmer.

Han ble dermed adlet og fikk rett til å føre tiltaleformen «sir» foran navnet sitt, og har i løpet av årenes gang fått over 20 arter, både levende og utryddet, navngitt etter seg.

KONGELIG STIKK: Prestisjetunge British Academy Film Awards (BAFTA) gikk av stabelen natt til mandag. Brad Pitt kom i en takketale med et humoristisk stikk til den britiske kongefamilien. Slik reagerte Prins William. Video: NTB Scanpix og Dagbladet TV Vis mer

Takket barna

I ovennevnte video fra Casterton Primary Academy var det riktignok ikke bare kjendiser det ble snakket om. Som nevnt ovenfor brukte hertugparet anledningen til å takke alle som står på og jobber litt ekstra hardt under pandemien vi befinner oss i.

«Vi vil bare si tusen hjertelig takk til dere, og bra jobbet med å holde alt gående. Vær snille og send meldingen fra oss videre til medarbeidere og frivillige», sa de innledningsvis.

William og Kate fortsatte deretter med å rose arbeiderne opp i skyene, men benyttet også anledningen til å snakke med barna om hvordan de har det oppi alt.

Avslutningsvis ønsket alle hverandre en god påske, hvorpå hertugparets interne spøk sørget for at alle brøt ut i latter:

«Det vil bli spist mye sjokolade her, ikke vær redde», sa prinsen spøkefullt.

«Ja, du klarer ikke slutte», lo Kate.

LES OGSÅ: Avslører sitt store prosjekt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer