Dronning Elizabeth:

Røper dronningens «hemmelighet»

Det er ikke alt man får vite om de kongelige.

MANGE BILDER: Det er få som er fotografert mer enn dronning Elizabeth. Her med prinsesse Kate. Foto: Scott Heppell/AP/NTB
MANGE BILDER: Det er få som er fotografert mer enn dronning Elizabeth. Her med prinsesse Kate. Foto: Scott Heppell/AP/NTB Vis mer
Publisert

Hva som skjer bak lukkede dører i de ulike kongefamiliene, er det som regel bare innerste krets som vet. Likevel får den rojale fansen stadig innblikk i de kongeliges hverdag gjennom bilder og intervjuer.

DØD: Storbritannias lengstsittende monark ble 96 år gammel. Slik var hennes liv. Reporter: Marte Nyløkken Helseth. Vis mer

Det samme gjør de nå.

Fotograf Julian Calder avslørte nylig pikante detaljer om avdøde prins Philip, og nå deler han også det som skal ha vært en av dronning Elizabeths hemmeligheter.

I 2010 fikk han nemlig æren av å fotografere dronningen på Balmoral slott i Skottland, forteller han i Hello Magazines podkast «A Right Royal Podcast».

Det er også der han nå kan avsløre at under Elizabeths imponerende antrekk, skjulte hun en «hemmelighet» fra offentligheten, hvor man som regel så henne med passende fottøy til draktene sine.

Dette er kronprinsesse Mette-Marit sin usynlige sykdom. Reporter: Caroline Vagle. Video: Se og Hør/Nora Skavhaug, NTB. Vis mer

Under fotograferingen, når hun bar fotside kjoler, byttet hun nemlig ut pensko med joggesko, røper fotografen.

- Hun hadde på seg spasersko under kjolene, sier Calder i podkasten.

Ifølge Calder skal dronningen også hatt ett krav under fotograferingen.

- Hun sa «ok, vi gjør dette. Men pass på så ikke kjolen blir våt». Så med hennes velsignelse gikk vi ut og gjennomførte, forteller han.

LES OGSÅ: Prins Christian feirer bursdag: Kun fem påmeldte

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer