Prins Harry og hertuginne Meghan:

Røper detaljer om sønnen

Klinte til på scenen.

SMASK: Hertuginne Meghan og prins Harry åpnet gårsdagens tale på klissete vis. Foto: Peter Dejong / AP Photo / NTB
SMASK: Hertuginne Meghan og prins Harry åpnet gårsdagens tale på klissete vis. Foto: Peter Dejong / AP Photo / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken overrasket prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) stort, da de endelig tok steget ut i offentligheten igjen - denne gang i Europa.

Det gjør de i forbindelse med sportsarrangementet Invictus Games i Haag i Nederland. Under åpningsseremonien var det duket for tale fra prinsen.

Den åpnet han ved å kysse kona.

Han benyttet imidlertid også anledningen til å snakke om parets to år gamle sønn, Archie, og toåringens karriereambisjoner.

ÅPNER OPP: Denne opptredenen med Taylor Swift og Bon Jovi har satt spor hos Prins William. Vis mer

- Når jeg snakker med sønnen min Archie om hva han vil bli når han blir voksen, er det noen ganger astronaut, andre dager er det pilot - helikopterpilot selvfølgelig, eller Kwazii fra «Octonauts» (anomiasjonsserie journ.anm.). Hvis du ler, har du sett det, lo han fra scenen, og fortsatte:

- Men det jeg minner ham på er at uansett hva han ønsker å bli når han blir stor, så er det karakteren hans som betyr mest, og ingenting ville gjort meg og moren hans mer stolte enn å se ham ha karakteren vi ser i dag.

Hertugparet har også den ti måneder gamle datteren Lilibet Diana.

LES OGSÅ: Avslører reality-«nei»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer