Pippa Middleton:

Røper detaljer om sønnen for første gang

Verner godt om sønnens privatliv.

MOR: Pippa Middleton ble mamma for første gang i oktober. Nå snakker hun om sønnen for første gang. Foto: NTB Scanpix
MOR: Pippa Middleton ble mamma for første gang i oktober. Nå snakker hun om sønnen for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I midten av oktober ble hertuginne Kates (37) yngre søster, Pippa Middleton (35), mamma for første gang, da hun og ektemannen James Matthews (43) fikk sønnen Arthur Michael William Matthews sammen.

Siden den gang har Pippa vernet godt om den lille guttens privatliv, og har så godt som holdt ham helt for seg selv.

De få gangene han er blitt fotografert, har det vært i vognen eller på morens arm, slik at man såvidt har fått sett et glimt av ham.

Hun har heller ikke uttalt seg noe særlig om sønnen, men nå, til fansens store begeistring, har hun delt noen detaljer om lille Arthur, skriver People.

Røper favoritt-aktivitet

I et intervju med magasinet Waitrose Kitchen, gjengitt av det amerikanske kjendisnettstedet, forteller hun blant annet at hun allerede prøver å videreføre sin glede og interesse for fysisk aktivitet.

- Det at jeg valgte å la Arthur begynne å svømme da han var fire måneder gammel har gjort at han trives og finner glede i å være i vannet, forteller Pippa.

- Han er nå seks måneder gammel, og svømming er en av favorittaktivitetene våre. Det bidrar til gode sovevaner på dagen og bevegelsene har også forbedret fordøyelsen hans, legger hun til.

Både Pippa og ektemannen er svært opptatt av å være aktive og leve en tilsynelatende sunn livsstil. Det var noe hun også opprettholdt da hun gikk gravid med den lille gutten, og fikk en hel del kritikk for.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer

- Tragisk

Den britiske spaltisten, ved navn Barbara Ellen, gikk nemlig i et lengre innlegg hos The Guardian langt i å beskylde Pippa for å opprettholde en sykelig livsstil under sitt første svangerskap.

- Skjønner hun egentlig at hun er gravid? Mon tro om den yngste Middleton-søsteren hadde satt mer pris på svangerskapet om hun hadde gitt opp forsøket på å trene bort babymagen, freste spaltisten.

Den harde reaksjonen skal ifølge Ellen være et resultat av Pippas ærlige ord under graviditeten. I et innlegg hos Waitrose Weekend skrev nemlig 35-åringen følgende:

«Jeg forsøker bevisst å holde inn magen, litt som om jeg gir barnet en klem, for å støtte ryggen. Håpet er jeg kan hoppe inn i mine gamle favorittbukser når babyen er født. I alle fall en eller annen gang».

Viste frem sønnen

Dette var noe spaltisten beskrev som tragisk. Pippa har i ettertid ikke kommentert de ovennevnte påstandene, og med andre ord ser det ut til at hun ikke lar seg påvirke av negativiteten.

Den vakre 35-åringen har som nevnt vernet godt om sønnen, men i begynnelsen av januar fikk man endelig se et lite glimt av ham. Den gang ble den lille familien observert på gåtur på den karibiske øya St. Barts.

Pippa ble blant annet fotografert med det lille sjarmtrollet godt plassert i armene, og hun så svært komfortabel ut med håret utslått, ikledd blå jeans og en hvit bluse.

LITE GLIMT: Da den lille familien var på ferie over nyttår, fikk vi endelig et lite glimt av Arthur. Foto: NTB Scanpix
LITE GLIMT: Da den lille familien var på ferie over nyttår, fikk vi endelig et lite glimt av Arthur. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Bli med hjem til Victoria og Daniel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer