Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

Røper detaljer om Märthas feiring

Prinsesse Märtha Louise ble feiret flere ganger i forbindelse med 50 årsdagen.

BURSDAG: Prinsesse Märtha Louise fylte 50 år forrige uke. Foto: Lise Åserud / NTB
BURSDAG: Prinsesse Märtha Louise fylte 50 år forrige uke. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

For en drøy uke siden var det 50 år siden kong Harald (84) og dronning Sonjas (84) førstefødte kom til verden.

Prinsesse Märtha Louise ble naturligvis feiret med brask og bram i forbindelse med den store dagen, både med kjente og kjære i Norge, men også med kjæresten Durek Verrett (46) i USA.

Sistnevnte delte flere glimt og en rørende tekst med følgerne sine fra feiringen, og nå kan People avsløre flere detaljer fra Märthas store dag.

DUREK: I andre episode av «Helt Harald» fortalte prinsesse Märtha Louise om hvordan hun møtte sjaman Durek. Vis mer

Celeber gjesteliste

Det var nemlig en svært kjendistung gjesteliste da prinsessen av Norge ble feiret i California.

«Jeg er veldig beæret og takknemlig for å ha slike vakre venner og familie, og for å være sammen med denne fantastiske kvinnen som jeg planlegger å tilbringe resten av livet mitt med», skrev Verrett blant annet i sosiale medier.

Ifølge det amerikanske magasinet skal feiringen av 50-åringen ha vært en overraskelsesfest hjemme hos Verrett i Beverly Hills. Gjestene skal også ha blitt servert mat av kjendiskokk Manouschka Guerrier, mens Cattus Quartet og DJ Mark Bell sto for musikken.

På gjestelisten sto kjendiser som «The Queen's Gambit»-stjernen Matthew Dennis Lewis, «Bling Empire»-stjernene Kevin Kreider, Kelly Mi Li og Kane Lim for å nevne noen. Også Chaz Guest, Derek Jameson, Millana Snow, Tiensirin, Mikkel S. Eriksen, Kent Speakman og Maejor feiret Märtha.

BAK KULISSENE: Bli med Märtha Louise bak kulissene da hun skulle representere luft i et kunstprosjekt om de fire elementene. Video: TV 2 Vis mer

Fikk smykker av kjæresten

For kort tid siden kunne også Verrett avsløre at han hadde gitt prinsessen diamantsmykker fra smykkedesigner Paige Novic.

- Vi er stjernekryssende elskere på andre siden av havet, men vår kjærlighet er definert av vennskap og hengivenhet. Det er gjennom vårt vennskap vi har bygget evnen til å håndtere avstanden mellom våre hjerter, sa Verrett til People nylig.

Samtidig forklarte den selverklærte sjamanen at han ønsket å gi Märtha smykket som representerer vennskap og kjærlighet, nemlig granatstein.

- De dyrebare diamantene representerer kjærligheten til stjernene jeg ser på himmelen, vel vitende om at jeg teller dager til vi vil være gjenforent, sa han.

VIL IKKE: I denne ukens episode av «Märtha» forteller Märtha Louise hvorfor Durek Verrett ikke vil flytte til Norge. Video: TV 2 Vis mer

Sier som kongen

Da prinsesse Märtha Louise fredag morgen gjestet «God Morgen Norge», fortalte hun at det ble en liten svipptur til USA, og at det var godt å se kjæresten igjen.

- Vi har vært fra hverandre i veldig mange måneder nå, så det har vært godt å ses, sa prinsessen, som også innrømmet at hun synes det har vært veldig fint å fylle 50.

- Som min far alltid sier når han blir eldre «så er det bedre å bli eldre enn å ikke bli det», la Märtha til.

Den forholdsvis ferske 50-åringen kunne også avsløre at hun har hatt noen «fine fester med gode folk», noe som har vært «veldig hyggelig».

PLANLEGGER FRIERI: I et intervju med Vanity Fair avslørte Durek Verrett at han har planlagt å fri til sin kjæreste, prinsesse Märtha Louise. Vår kongehusekspert svarer på om det i fremtiden er mulig at Durek blir prins av Norge. Vis mer

LES OGSÅ: Røper detaljer: - «Ikke aktuelt»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer