Hertugparet av Sussex:

Røper detaljer om barnerommet

Slik blir rommet til prins Harry og hertuginne Meghans førstefødte.

SNART FORELDRE: Hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) blir snart foreldre for første gang. Paret har enda ikke røpet kjønnet på babyen, men skal ha bekreftet at barnet kommer i april. Foto: NTB Scanpix
SNART FORELDRE: Hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) blir snart foreldre for første gang. Paret har enda ikke røpet kjønnet på babyen, men skal ha bekreftet at barnet kommer i april. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) i oktober i fjor kunne fortelle at de venter barn, har den royale fanskaren ventet i spenning på detaljer rundt den kommende babyen.

Nylig kunne Meghan røpe detaljen mange har ventet på, nemlig når hun har termin. Det var under et oppdrag i Birkenhead i England at hertuginnen skal ha røpet seg.

Ifølge Daily Mail sa hun til noen av de oppmøtte at hun er seks måneder på vei, og at babyen kommer i april.

Hertuginnen skal også ha avslørt at hun ikke vet om den lille i magen blir en gutt eller jente. People skriver at 37-åringen røpet at terminen er i slutten av april.

UTTALTE SEG OM GRAVIDITETEN: Under et besøk på universitetet i Leicester onsdag, åpnet hertuginne Kate opp om hva hun tenker om hertuginne Meghans graviditet. Video: @march1994bieber via Storyful Vis mer

Moderne barnerom

Nå skal det ha kommet flere opplysninger rundt det kommende barnet, denne gang i form av interiør.

I forbindelse med at hertugparet pusser opp eiendommen på Frogmore Cottage, kan flere kilder røpe hvordan barnerommet vil se ut.

Huset har ifølge Us Weekly blitt brukt som et hovedkvarter for ansatte ved det britiske kongehuset, og det gjøres nå store endringer på eiendommen - både for å gjøre Frogmore Cottage til et hjem, men også for å bedre sikkerheten.

I den forbindelse vil også barnerommet bli pusset opp.

Ifølge kilder til Entertainment Tonight, kommer barneværelset til å bli gjort i en moderne stil, og siden paret ikke vet kjønnet på babyen, har de unngått tradisjonelle farger som rosa eller blå.

- Ifølge de som jobber med oppussingen kommer rommet tilsynelatende til å ha en monokrom palett, med gjennomgående tema i hvitt og grått, sa kongeekspert Katie Nicholl til Entertainment Tonight.

NØYTRAL: Hertuginnen har ofte blitt sett i nøytrale farger under graviditeten, noe som står i stil med valg av farger på barneværelset. Foto: NTB Scanpix
NØYTRAL: Hertuginnen har ofte blitt sett i nøytrale farger under graviditeten, noe som står i stil med valg av farger på barneværelset. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I tillegg kan kilder til The Sun opplyse om at hertuginnen har brukt lang tid på å bestemme seg for hvilken type maling hun skal bruke, for å sørge for at det blir av det riktige slaget.

Valget har falt på en vegansk maling som er tilført olje både av eucalyptus og rosmarin, noe som visstnok skal forbedre minnet og immunsystemet.

«SKREMMENDE»: I desember 2018 ble de levende voksfigurene av hertuginne Meghan og prins Harry vist frem ved Madame Tussauds i Berlin. Reaksjonene har ikke latt vente på seg. Video: NTB Scanpix / Madame Tussauds Vis mer

Mer plass

Da nyheten om at hertugparet skulle flytte ble kjent, kunne en kilde fortelle til Us Weekly at grunnen var at Harry og Meghan trengte mer plass, ettersom de snart blir foreldre.

The Times skrev nylig at eiendommen de holder på å pusse opp, som ligger i nærheten av Windsor Castle, skal gjøres om fra fem mindre leiligheter til et stort familiehjem. Prislappen for renoveringen skal ligge på svimlende 41 millioner norske kroner.

- Frogmore Cottage er mye større enn Nottingham Cottage. Nå får de ti soverom, mens de tidligere har hatt to, uttalte nettstedets innsidekilde.

FROGMORE: Etter fødselen flytter Harry og Meghan til Frogmore Cottage som er et mindre hus tilknyttet Frogmore House (avbildet). Huset vil gi dem ti soverom, et eget treningsrom og et yogastudio. Foto: NTB Scanpix
FROGMORE: Etter fødselen flytter Harry og Meghan til Frogmore Cottage som er et mindre hus tilknyttet Frogmore House (avbildet). Huset vil gi dem ti soverom, et eget treningsrom og et yogastudio. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Meghan og Harry vil få et eget barneværelse, treningsrom og yogastudio i sitt nye hjem - som tidligere har vært bebodd av kongeligheter som dronning Charlotte og datteren til dronning Victoria, prinsesse Helene.

Ifølge Us Weekly blir skattepenger brukt på bevaringsarbeidet rundt eiendommen, mens paret selv betaler for oppussing og renovering av huset.

Vet ikke kjønnet på babyen

Da herutginnen nylig var på besøk hos dyrebeskyttelsen The Mayhew Animal Home i London, fikk den jamaicanske kvinnen Peggy Mc Eachrom anledningen til å slå av en prat med Meghan.

Ifølge People skal den jamaicanske kvinnen ha vært skråsikker på at hertuginnen venter en gutt, og Meghan skal da angivelig ha svart:

- Å? Tror du at det kommer til å bli en gutt. Det er en overraskelse, vi vet ikke hva vi venter. Jeg spør alle hva de tror, og alle har en veldig sterk formening om det, svarte Meghan, ifølge nettstedet.

GIFT: Harry og Meghan av har avlagt sine troskapsløfter, og er nå mann og kone. Video: AP Vis mer

Foreløpig har verken hertuginne Meghan, prins Harry eller det britiske kongehuset kommet ut med en offentlig kunngjøring om kjønnet på det kommende barnet.

Det er blitt spekulert i om hertuginnen venter tvillinger, men heller ikke dette er bekreftet, så sannsynligvis må offentligheten vente til slutten av april før det kommer svar.

LES OGSÅ: - Vil ikke bo med William og Kate lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer