Prinsesse Märtha Louise:

Røper detaljer: - «Ikke aktuelt»

Prinsessen avslører at hun ikke trodde at hun og Durek Verrett skulle falle for hverandre.

PAR I HJERTER: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett sammen i New York sommeren 2019. Foto: Danapress / NTB
PAR I HJERTER: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett sammen i New York sommeren 2019. Foto: Danapress / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått over to år siden prinsesse Märtha Louise (49) avslørte at hun hadde funnet kjærligheten med den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (46). Forholdet har blitt behørig dekket i presse i inn- og utland, og ikke minst har man fått stifte bekjentskap med paret i TV 2-serien «Märtha».

Prinsessa og de tre døtrene Maud Angelica (18), Leah Isadora (16) og Emma Tallulah (12) skal etter planen flytte til USA med tiden, der de skal bo sammen med Verrett.

Nylig gjestet prinsesse Märtha Louise Kamille-podkasten «Summa summarum», der hun i samtale med journalist Kjersti Kvam og psykolog Ragnhild Bang Nes byr på mange historier fra livet sitt.

Blant annet avslører prinsessen hvordan hun møtte Verrett for første gang.

BAK KULISSENE: Bli med Märtha Louise bak kulissene når hun skal representere luft i et kunstprosjekt om de fire elementene. Video: TV 2 Vis mer

- Utrolig fint møte

Prinsessen forteller at det første møtet fant sted hjemme hos Verrett. En stund tidligere hadde hun møtt deres felles venn Millana Snow, som da hadde ment at Märtha Louise burde møte den selverklærte sjamanen.

Snow fortalte at hun under møtet med prinsessen opplevde en svært sterk «energi» - som hun tidligere bare hadde opplevd med én person, nemlig Durek Verrett og mente derfor at prinsessen burde møte ham.

- Derfor kom jeg endelig hjem til ham etter lang tid, og det var et så utrolig fint møte, sier prinsessen i podkasten.

Etter dette begynte de å snakke sammen, og de ble etter hvert gode venner. Neste gang de møtte hverandre, var i New York. De opplevde også mange rare tilfeldigheter underveis, røper kongsdatteren.

VIL IKKE: I denne ukens episode av «Märtha» forteller Märtha Louise hvorfor Durek Verrett ikke vil flytte til Norge. Video: TV 2 Vis mer

- Da hadde jeg lyst til å si hei, fordi han var i samme by, før vi skulle videre. Jeg spurte hvilket hotell han bodde på [ …], og New York er jo kjempesvært, så det kunne jo vært en time unna uten problemer, men da skulle vi bare rundt bygningen, og da viste det seg at hotellet hans var rett overfor den bygningen vi bodde i, sier prinsessen.

49-åringen forklarer også at hun gradvis begynte å falle for Verrett, men at det i starten ikke lå i kortene at det skulle bli noe mellom dem.

- Vi snakket jo om det, men det var litt sånn: «nei, det er ikke noe aktuelt», sier prinsessen åpenhjertig i podkasten.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra prinsesse Märtha Louises manager Carina Scheele Carlsen, foreløpig uten å lykkes.

DUREK: I andre episode av «Helt Harald» forteller prinsesse Märtha Louise om hvordan hun møtte sjaman Durek. Vis mer

Flytteplaner

Men til slutt ble det dem to, og nå er de snart klare for neste steg i forholdet. Etter planen skal nemlig Märtha Louise og de tre døtrene etter hvert flytte til Los Angeles i USA.

Flytteplanene avslørte prinsessen i et intervju med VG i april.

- Akkurat nå er det covid og vanskelig å planlegge, men vi planlegger å flytte med tiden. Barna blir da selvsagt med, sa prinsessen til avisen da.

FORFULGT: I «Märtha» på TV 2 snakker prinsesse Märtha Louise ut om forholdet til Ari Behn. Hun beskriver den første tida som «ganske spesiell», og forteller at de ble forfulgt 24 timer i døgnet. Programmet har premiere på TV 2 7. april. Video: TV 2 Vis mer

Hjemmet i Lommedalen vil de beholde.

- Fortsatt kommer vi til å være mye her. Vi kan jo ikke forlate vakre Norge helt, sa hun videre.

Prinsessen og Verrett har hatt avstandsforhold i flere år, men det blir det altså snart en slutt på. I VG-intervjuet kunne prinsessen også fortelle at hun ikke hadde sett kjæresten siden jul.

- Han befinner seg i Los Angeles, og nå vet vi ikke når vi ses igjen, sa hun.

LES OGSÅ: - Gråter og skriker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer