Kong Charles:

Røper bisarr diett

Den britiske kongen spiser frø til frokost og dropper lunsjen.

RUTINER: En av kongens tidligere pressesekretærer avslører hans daglige rutiner. Foto: Carl de Souza/Pool via AP, File/NTB

RUTINER: En av kongens tidligere pressesekretærer avslører hans daglige rutiner. Foto: Carl de Souza/Pool via AP, File/NTB

Vis mer
Publisert

Kong Charles (73) skal ifølge en tidligere pressesekretær ha fulgt en streng daglig rutine. Julian Payne, som han heter, har overfor The National News avslørt alt fra hva kongen spiser til frokost til hvordan daglige gjøremål ser ut.

I kjølvannet av dronning Elizabeths død er interessen for den ferske kongen større enn før. Han har blitt observert med haukeblikk de siste ukene, og alt han foretar seg blir nøye vurdert.

Nå er det hans daglige rutine som får spalteplass. Kong Charles skal ifølge Payne følge en streng daglig rutine - om den endrer seg nå som han er konge gjenstår å se.

Fruktsalat og frø

Ifølge Payne startet kong Charles (den gangen var han prins) dagen med frokost. Han forklarer at det lenge florerte rykter om at den daværende prinsen fikk velge mellom en rekke kokte egg hver morgen - det skal derimot ikke stemme.

Den tidligere pressesekretæren forteller at kongen spiser fruktsalat og frø hver morgen, sammen med en kopp te.

En nøyaktig mann

Kongen beskrives av Payne som en mann som gjør ting nøye. Etter frokost var det møter og da sørget han for at alt ble skikkelig gjennomgått.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer