Rocket i Frognerbadet

Kronprins Haakon og stesønnen Marius festet til sent på kvelden under Norwegian Wood-festivalen.

MUSIKKMORO: Kronprins Haakons musikkinteresse ser ut til å ha smittet over på Marius. (Arkivbilde) Foto: Se og Hør, Andreas Fadum
MUSIKKMORO: Kronprins Haakons musikkinteresse ser ut til å ha smittet over på Marius. (Arkivbilde) Foto: Se og Hør, Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rock on!


Musikkinteresserte Haakon (32) var på plass i Frognerbadet for å høre på band som the National Bank, Gnarlz Barkley og David Gray.


Kronprinsen nøt Oslo-sola og koste seg med mat mellom konsertene. De to inntok VIP-området etter at The National Bank var ferdig på scenen. I hælene hadde de et stort oppbud av sikkerhetsfolk.


Vesle Marius (9) syntes nok det var stas å få være oppe etter leggetiden, siden konsertene varte helt til 22.30. Og han fulgte ivrig med på artistenes sceneshow.


Kanskje er det en rockestjerne i emning på Skaugum? Marius spiller allerede i rockeband på skolen sin, Jansløkka i Asker..

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer