Rocker med Turboneger

Utrolig, men sant. Turboneger skal ha med Sven O. Høiby som gjesteartist på Norwegian Wood fredag!

KULTBAND: Du kan se Turboneger på Norwegian Wood i Frognerparken i Oslo.
KULTBAND: Du kan se Turboneger på Norwegian Wood i Frognerparken i Oslo. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets konsert-bombe!


Fredag står de på scenen sammen, Turboneger og Sven O. Høiby (69). Stedet er Frognerbadet i Oslo, der Turboneger på kort varsel steppet inn under Norwegian Wood-festivalen som samler tusenvis av mennesker denne helgen.


PÅ FORSIDEN NÅ: Kjærlighet og utroskap!


Samarbeidet mellom de norske rockekongene og kronprinsesse Mette-Marits far startet for tre år siden, da Turboneger gjorde comeback under Quartfestivalen i Kristiansand. Da Turboneger ble annonsert, kom Sven O. inn på scenen.


– Kronprins Haakon og Mette-Marit er i lykkelige omstendigheter og kan dessverre ikke være her i kveld. Så jeg er her isteden, sa Sven O. Og dermed var moroa i gang.


SVEN O. VIL IKKE SKILLES: Se her!


Siden den gang har Sven O. Høiby turnert land og strand rundt sammen med Sputnik. Og i kveld skal han altså synge sammen med verdensberømte Turboneger.


Som Sven O. sa da han introduserte Turboneger sist:


"Ta vel imot ikke bare Norge og Europas, men kanskje verdens beste rockeband". Fredag kveld får du svaret - i Frognerbadet i Oslo.

TURBONEGERS NYE HUS: Se bildene her!Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer