Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill:

Robbet for millioner etter sleipt innbrudd

Dette stjal de frekke tyvene fra Maddes luksusbolig.

INNBRUDD: I fjor ble prinsesse Madeleine og resten av familien utsatt for et frekt innbrudd i deres hjem i Miami. De var ikke hjemme da innbruddet fant sted, men tyvene fikk med seg en rekke luksuriøse eiendeler. Foto: NTB Scanpix
INNBRUDD: I fjor ble prinsesse Madeleine og resten av familien utsatt for et frekt innbrudd i deres hjem i Miami. De var ikke hjemme da innbruddet fant sted, men tyvene fikk med seg en rekke luksuriøse eiendeler. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst ble prinsesse Madeleine (37) og ektemannen Chris O'Neill (45) utsatt for et frekt innbrudd i luksusboligen deres i Miami Florida.

Det avslørte Svensk Damtidning tidligere i år.

Paret, som har barna Leonore (6), Nicolas (4) og Adrienne (1) sammen, leide villaen som har en verdi på svimlende 29 millioner, ifølge ukebladet.

- Prinsesse Madeleine og Chris har hatt et innbrudd, og Madeleine tør ikke lenger bo i huset, sa en kilde nær familien til Svensk Damtidning i februar.

Familien har i ettertid flyttet fra huset, og nylig ble det kjent at de har kapret en ny luksusbolig til tre millioner dollar, som tilsvarer om lag 28 millioner norske kroner.

Luksusgjenstander

Nå kommer Svensk Damtidning med nye detaljer om det frekke innbruddet. Ukebladet har fått innsyn i en politirapport med oversikt over gjenstander som ble stjålet i millionkuppet.

TYVERI: Prinsesse Madeleine og ektemannen ble utsatt for et frekt tyveri i fjor høst, og tyvene fikk med seg en rekke dyre eiendeler, deriblant smykker og klokker. Foto: NTB Scanpix
TYVERI: Prinsesse Madeleine og ektemannen ble utsatt for et frekt tyveri i fjor høst, og tyvene fikk med seg en rekke dyre eiendeler, deriblant smykker og klokker. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Familien ble frastjålet en rekke dyre luksusgjenstander, blant annet flere luksusklokker fra O'Neills store klokkesamling. Tyvene fikk blant annet med seg en Cartier-klokke til svimlende 190 000 kroner, og en rekke Rolex-klokker med verdier fra 40 000 kroner og oppover.

En del av tyvgodset var også en Rolex Daytona 6263, som skal være blant O'Neills favoritter. Det er en unik vintageklokke som nærmest er umulig å få tak i, ifølge Svensk Damtidning - og kan ha en verdi på opp mot 900 000 kroner.

45-åringen ble også frastjålet mansjettknapper med juveler, som kan koste 9000 kroner.

Vis mer

Eksklusiv smykkesamling

Prinsesse Madeleines eksklusive smykkesamling har også blitt betydelig mindre etter innbruddet.

Flere armbånd fra det franske merket Hermes forsvant, som koster mellom 6000 og 9000 kroner som nye.

Madeleine ble også frastjålet et par øredobber fra Oscar de la Renta, som kan koste opp mot 10 000 kroner. Dessuten fikk tyvene med seg flere armbånd fra det italienske merket Bottega Venta, som kan ha en verdi på 20 000 kroner per stykk. Hun mistet også et kjede fra det samme merket i tyveriet.

Andre gjenstander som forsvant etter innbruddet, er en ring fra designeren Charlotte Ramel, samt et par øredobber med barokkperler.

Tyvene fikk også med seg eksklusive halskjeder og øredobber fra merket Marni - som er blant prinsessens favoritter.

GLAD I SMYKKER: Prinsesse Madeleine er svært glad i smykker, og har en stor smykkesamling som ble betydelig mindre etter innbruddet i fjor. Foto: NTB Scanpix
GLAD I SMYKKER: Prinsesse Madeleine er svært glad i smykker, og har en stor smykkesamling som ble betydelig mindre etter innbruddet i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tyvgodset består også av to kjeder fra Lanvin. Et slikt kan koste opp til 10 000 kroner. På lista over de stjålne gjenstandene er også et unikt smykke fra Hemmerle, ifølge ukebladet. Det er et velrenommert merke kjent for sine juveler. Smykkene deres produseres i svært lite opplag.

BOR I UTLANDET: Familien har de siste årene bodd i utlandet. Her er de under prinsesse Adriennes dåp i 2018. Foto: NTB Scanpix
BOR I UTLANDET: Familien har de siste årene bodd i utlandet. Her er de under prinsesse Adriennes dåp i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flere av familiens eiendeler ble oppholdt i pengeskap, og tyvene fikk med seg ett pengeskap, mens et annet ble ødelagt under innbruddet.

På flyttefot

I februar ble det kjent at familien er på flyttefot etter innbruddet. Da skrev Expressen at de har gått til innkjøp av en ny luksusvilla til overkant av tre millioner dollar, tilsvarende rundt 28 millioner norske kroner.

I boligannonsen Expressen hevder tilhører prinsessens nye hjem, står det at villaen blant annet består av åtte bad, seks soverom og et walk in-closet. Det er høyt under taket og huset byr på flere fasiliteter, som et badebasseng i hagen og utekjøkken.

Hjemmet skal også inneholde et treningsstudio og et lekeområde for barn, samt en garasje med plass til tre biler.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet Kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

Deres nye luksusvilla er angivelig i samme område - faktisk bare 20 minutters gange unna, ifølge avisen.

Det er halvannet år siden den svenske prinsessen flyttet til USA med ektemannen og de tre barna. Familien forlot da Sverige nok en gang, denne gang til fordel for en villa i Miami.

Tidligere har familien blant annet vært bosatt i London.

LES OGSÅ: Her er Teigens dødsannonse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer