Prinsesse Madeleine:

Returnerer til Sverige

Prinsesse Madeleine tar med seg familien og reiser hjem til jul.

HJEMI IGJEN: Prinsesse Madeleine returnerer til hjemlandet. Foto: Shutterstock/NTB
HJEMI IGJEN: Prinsesse Madeleine returnerer til hjemlandet. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Madeleine (39) kommer hjem til Sverige for å feire jul. Det bekrefter hoffets informasjonssjef Margareta Thorgren overfor Expressen:

- Kongefamilien feirer julehøytiden privat. Men prinsesse Madeleine og familien har tenkt å komme hjem og feire jul med familien, og hun gleder seg veldig.

Hun har ikke vært i Sverige siden i sommer.

- JEG STREVER: Hennes Kongelige Høyhet prinsesse Madeleine røpet hos «Skavlan» at hun aldri har vent seg til å være i oppmerksomhetens sentrum. - Jeg strever med det, sa svenskeprinsessen. Video: NRK Vis mer

Fått kritikk

Prinsessen og familien pleier vanligvis å feire jul sammen med hennes familie i hjemlandet, men i fjor ble det ikke slik.

Prinsessa er nemlig til vanlig bosatt i Florida med ektemannen Chris O'Neill (47) og barna deres Leonore (7), Nicolas (6) og Adrienne (3). På grunn av coronapandemien ble de værende i USA og feiret jula der i fjor.

39-åringen har de seinere årene fått enorm kritikk etter at hun gjentatte ganger ikke har vært til stede under kongelige begivenheter. Flere mener også at hun ikke representerer kongehuset i tilstrekkelig grad.

Derfor er det nå gledelige nyheter at hun vender snuten hjemover når det nærmer seg juletider.

KJEDELIG: Det er ikke alltid like lett å holde 100% fokus under lange forsamlinger. Det fikk den svenske kongefamilien føle på nylig. Video: Expressen TV Vis mer

Da hun var i Sverige i sommer ble hun tatt imot med åpne armer av det svenske folk, og det var flere som syntes det var trist da hun reiste av gårde til USA igjen, etter nesten tre måneder.

De siste årene har prinsessa og O'Neill vært nødt til å feire Sveriges nasjonaldag 6. juni på avstand. Coronapandemien er selvsagt årsaken til at familien ikke har fått tatt del i den tradisjonsrike nasjonaldagsfeiringen i hjemlandet.

Sist gang «Madde» og resten av familien deltok i feiringen, var i 2019.

LES OGSÅ: Slik feirer prins Sverre Magnus bursdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer