<strong>NESEPROBLEMER:</strong> Tara Palmer-Tomkinson fotografert for to måneder siden. Man kan tydelig se at nesen har falt sammen. Foto: Scanpix
NESEPROBLEMER: Tara Palmer-Tomkinson fotografert for to måneder siden. Man kan tydelig se at nesen har falt sammen. Foto: Scanpix Vis mer

Rekker hun å fikse nesa til bryllupet?

- Hvis jeg kan få nesen min fikset før bryllupet ville det vært ideelt, sier Tara Palmer-Tomkinson.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Med bare 18 dager igjen til bryllupet i England mellom Kate Middleton og prins William legges de siste detaljene på plass for brudeparet foran den store dagen. For en av gjestene, er det derimot mer enn detaljer som mangler før hun er klar for den store dagen.

Tara Palmer-Tomkinson (39), prins Charles' guddatter og ekskjæresten til Robbie Williams, har nemlig tidligere uttalt at hun håpet å få seg ny nese før seremonien i Westminster Abbey. Men nye bilder av henne viser at hun så langt ikke har fått fikset på den, skriver Daily Mail.

Tara har nemlig fått nesen fullstendig ødelagt av sitt enorme kokainbruk. Sositetskvinnen skal ha brukt over 4000 kroner dagen på narkotika på det verste.
 
- Den så håpløst sammenklemt ut, og gir assosiasjoner til en bokser som har fått juling i ringen, skriver den engelske avisen.

Dette til tross for at modellen og programlederen i 2006 hadde en operasjon for å bygge opp beinet mellom neseborene. Men etter det mislykkede inngrepet har nesen falt sammen.

- Hvis jeg kan få nesen min fikset før bryllupet ville det vært ideelt. Jeg er ikke sikker på om det er mulig å få til, men forhåpentligvis kan noe gjøre det i tide, sa hun i februar om operasjonen hun ønsker seg før William og Kate sier ja.
 
- Jeg er blitt paranoid av det. Alt jeg kan tenke på er å få gjort noe med det. Det er noe jeg alltid har ønsket, men nesen trenger tid til å heles, har hun uttalt.

Etter at kirurgen hennes døde, leter hun etter en ny kirurg som kan gjøre jobben. I mellomtiden skammer hun seg over alle oppslagene om det som mange omtaler som den mest kjente nesa i Storbritannia.

- Det er en rett nese, men jeg har en hump i den. Jeg er nesten 40 år gammel nå, og jeg vil at det skal bli bra. Jeg sier ikke at jeg er et oljemaleri, men selvsagt vil jeg få fikset på den. Jeg vil ikke latterliggjøres. Jeg leste et sted i forrige uke at noen sa at de ville kaste opp da de så den, sier hun ifølge Daily Mail.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Inviterer seks ekskjærester til bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer