HYLLER SILVIA: Neste måned kommer Chris til Stockholm. Foto: All Over Press
HYLLER SILVIA: Neste måned kommer Chris til Stockholm. Foto: All Over PressVis mer

Reiser til Sverige for å hylle svigermor

Dropper Nobelbanketten - men kommer til Silvias 70-årsfeiring i desember.

SEOGHØR.NO: Prinsesse Madeleienes og ektemannen Christopher O'Neill kommer til Sverige for å hylle dronning Silvia, melder Svensk Damtidning.

Ifølge Svensk Damtidning skal hele kongefamilien være på plass når det skal arrangeres festforestilling på Oscarteatern i Stockholm 19. desember.

Dronning Silvia fyller 70 år lille julaften, men feiringen er lagt noen dager i forveien, av praktiske hensyn.

En rekke svenske artister skal stå på scenen for å hylle den svenske dronningen, som er meget populær i hjemlandet. I tillegg til Chris kommer hele kongefamilien til å være tilstede - inkludert prinsesse Madeleine. Dermed kan det seg ut som om høygravide Madde skal feire julen i hjemlandet.

Det norske kongeparet er trolig også invitert til fest. Da kong Harald og dronning Sonja feiret sine 75-årsdager med bursdagskalas på Bygdø kongsgård var Silvia og Carl Gustaf blant hedersgjestene, sammen med prins Henrik og dronning Margrethe.

Chris O'Neill har i år som i fjor blitt invitert til Nobelbanketten, men Madeleines ektemann har meldt avbud, noe mange svensker synes er svært leit.

Tidligere i uken ble det hevdet at Madeleine venter en datter - og at termindatoen er allerede 25 februar - og ikke i mars, slik Madeleine først hevdet ovenfor pressen.

HYLLET: Chris og Madeleine på terrasen til Grand Hotel i STockholm i forkant av bryllupet i sommer. Foto: All Over Press
HYLLET: Chris og Madeleine på terrasen til Grand Hotel i STockholm i forkant av bryllupet i sommer. Foto: All Over Press Vis mer