SLIKKER SOL: Hertuginne Kate er glad i sol og sommer, og var senest i februar på solferie med sønnen George i Karibia.   Foto: All Over
SLIKKER SOL: Hertuginne Kate er glad i sol og sommer, og var senest i februar på solferie med sønnen George i Karibia. Foto: All OverVis mer

Reiser på solferie til 15 000 kroner natten

Kate og William valgte en eksklusiv destinasjon for sin andre bryllupsreise.

SEOGHØR.NO: Prins William (31) og hertuginne Kate (32) reiste denne uken på eksotisk ferie til luksusparadiset Maldivene i Indiahavet.

Ifølge den britiske avisen Daily Mail, som beskriver reisen som «en bryllupsreise nummer to», har paret reservert alle de 45 luksusvillaene på det eksklusive femstjernershotellet Cheval Blanc Randheli til seg selv og crewet sitt.

LOT BABYEN VÆRE HJEMME: Hertuginnens foreldre passer på lille George mens mamma og pappa er på ferie. Her fra lilleprinsens barnedåp i oktober i fjor. 
 Foto: REX/All Over Press
LOT BABYEN VÆRE HJEMME: Hertuginnens foreldre passer på lille George mens mamma og pappa er på ferie. Her fra lilleprinsens barnedåp i oktober i fjor. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Avisen opplyser at en natt på luksusresorten koster rundt 15 000 kroner.

Det rojale ekteparet er glad i sol og sommer. Senest i februar var hertuginnen på en luksuriøs aleneferie på kjendisøya Mustique i Karibia, hvor hun bladde opp 140 000 kroner i uken for luksusvillaen.

Men i motsetning til Mustique-ferien, hvor lille prins George (7 mnd) var på sin første utenlandstur, har ekteparet hyret inn hennes foreldre Carole (59) og Michael (65) til å sitte barnevakt for deres førstefødte på denne turen. Hjemme.

Den romantiske ferien kommer beleilig for ekteparet som begge har svært hektiske timeplaner.

Prinsen er i disse dager opptatt med landbruksstudier ved Cambridge University, mens hertuginnen stadig oftere representerer kongehuset ved diverse tilstelninger.

Og i april skal paret til Australia og New Zealand - og da får lille prins George være med.

LES OGSÅ: - Pippa er forlovet